ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2019 | 11:27

Μπορείτε να μου πείτε;

Τις προάλλες πήγα σε ένα κομμωτήριο με τη ξαδέλφη μου. Πάνω στην εργασία ή κομμωτρια μας ρώτησε αν είμαστε ελεύθερες. Η ξαδέλφη μου γύρισε και είπε ότι εγώ είμαι ανύπαντρη ενώ εκείνη παντρεμένη. Αισθάνθηκα κάπως άβολα γιατί είπε ότι ποιος θα βρει να με παντρευτεί.. είμαι 37 και νιώθω άσχημα που δεν έχω βρει και εγώ το ταίρι μου ακόμα. Μετά η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ποσο τέλειο είναι να είσαι με εναν άντρα και εγώ ένιωσα πολύ απαίσια και γιγαντώθηκε μέσα μου το αίσθημα της μοναξιάς και της απελπισίας. Πώς αισθάνεστε εσείς που είστε μόνες ρε κορίτσια σε αυτή την ηλικία;Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μείνω μόνη μου και να μην βρω έναν άνθρωπο. Η τελευταία σχέση ήταν με έναν που με απατούσε και από τότε τίποτα .σαν να έχω σφραγίσει μέσα μου.
12
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να βάλεις στη θέση της τη ξαδέρφη σου διότι δεν είναι μόνο αγενής, είναι αγενής με πάσα συναίσθηση και κακία και πράττει εσκεμμένα εις βάρος σου. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων και να τους βγαίνει όλος ο αρνητισμός που διακατέχει τη ψυχή τους στους άλλους για να αισθανθούν καλύτερα. Η πραγματική επιτυχία που είναι και σπάνια, είναι να βρεις αυτόν που ταιριάζεις και είστε αγαπημένοι και όχι απλά να βάλεις κουλούρα για να ανήκεις στο πλήθος και να νιώθεις δυστυχής μέσα σου.
Εξομολογούμενη.Δεν θα πρέπει να στεναχωριεσε.Είναι κάποιοι ανθρωποι οι οποιοι το χει μοιρα τους να πορευοντε μονοι ή ίσως να δυσκολεύονται γενικά .Σε μια τέτοια μοιρα είμαι και εγώ.Όσο και να το "προσπαθείς"δυστυχώς είναι και να σε θέλει...Προσωπικά προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι .Έχω την ικανοποιήση ότι τουλαχιστων προσπαθώ/θησα.Ξέρω ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι...Μην ακούς τίποτα και κανένα.Καλυτερα μονη/ος παρα συμβιβασμός...
Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις ζωές των άλλων (όταν δεν επηρεάζεται η δικιά τους) πραγματικά. Δείχνουν ότι έχουν την τέλεια ζωή (αλλά λογικά δεν την έχουν για να ασχολούνται με άλλους.) Συμφωνώ με Ούσα και shotgun πρέπει να της κόψεις τον αέρα.
Η ξαδέρφη αμολυσε την κακία της για να ξεφύγει από τα δικά της. Ή τη βάζεις στη θέση της ή την αποφεύγεις ή και τα δύο.Η ζωή είναι ανηφόρα. Αν αυτός που έχεις δίπλα σου δεν είναι ο κατάλληλος, είναι πολύ πιο δύσκολο να την ανέβεις παρά αν είσαι μόνη σου.
Αγενής η εξαδέλφη. Μη διστάζεις να την βάζεις στη θέση της. Ενα αυστηρό "ξαδέρφη να σου πετύχει" συνήθως τους βάζει στη θέση τους. Αν θέλει να ομιλεί για το τομάρι της, έχει κάθε δικαίωμα. Να αφήνει των άλλων τα τομάρια, όμως, ήσυχα.
η τυπισα ειπε αυτό για σενα ???? ουγκανη είναι λέμε ........................ εγω ειμαι 36 και ολοι με κάνουν για πάνω απ 40 .................... το φιλοσόφησα είπα δε πρόκειται να βρω κανέναν κι ετσι πως έγιναν και σήμερα οι σχεσεις κι ολα αυτά ................... ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ