ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2019 | 11:31

Απορω με τους ανθρώπους

Η κολλητη μου ακολουθεί στο ινσταγκραμ τον πρώην μου! Κάθε τι που ανεβάζει εκείνη καρδιές! Και εκείνος το ίδιο . Η κοπέλα είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Εγώ είναι λογικό που τσατιζομαι που τον έχει φίλο; Άσχετα αν έχουν περάσει χρόνια κάτι δεν μου κολλάει σε όλο αυτό!. Δεν ξέρω καν γιατί το κάνει δεν της έχω αναφέρει ότι με ενοχλεί αλλά είναι κάτι που δεν είναι και ασήμαντο. Αν με θεωρούσε φίλη της δεν θα τον διέγραφε διαπαντος;
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν είχα Insta δεν νομίζω να ανέβαζα καρδούλες για τον πρώην της κολλητής. Δηλαδή γενικά δεν πιστεύω να ανέβαζα καρδούλες. Χαζό μου ακούγεται.
Για μένα δεν είναι λογικό που τσαντιζεσαι. Πρώτον είναι πρώην. Δεύτερον η κολλητή σου είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει. Δεν της έχεις πει ότι σε ενοχλεί, τι θες να μυρίσει τα νύχια της; Μήπως όμως αντί να της το πεις να ψάξεις μέσα σου το λόγο που σε ενοχλει; Αντί να λύσεις ένα πρόβλημα με τον εύκολο τρόπο μηπως να το λύσεις μέσα σου;Τέλος αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τα like στο ινστα είναι καρδούλες γενικά. Δεν είναι heart react. Like κανει δεν του την πεφτει.
«Δεν ξέρω καν γιατί το κάνει δεν της έχω αναφέρει ότι με ενοχλεί»Ε να της το αναφέρεις. Πρώτα ξεκαθαρίζουμε ως ενήλικες καταστάσεις και αισθήματα κι αν τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλαμε τότε μπορούμε να ενοχληθούμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ