ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2019 | 23:45

Κακή διάθεση.

Είχα την "ατυχία" να μην γεννηθώ ιδιαιτέρως όμορφη, με βάση πάντα τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα. Και έχω περάσει τα τελευταία 10 χρόνια προσπαθώντας να βελτιώσω την εικόνα μου, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα, πράγμα που μου δημιουργεί ένα αίσθημα αποτυχίας, μου προκαλεί νεύρα και εντείνει την ήδη πολύ χαμηλή αυτοεκτίμησή μου. Και εντέλει αυτό που κατάφερα όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας τόση σημασία στην εικόνα μου είναι να παραμελήσω τον χαρακτήρα μου. Αντί να προσπαθώ να βελτιώσω την συμπεριφορά μου, έμεινα στην επιφάνεια. Και πλέον η ασχήμια που νιώθω μέσα μου είναι πολύ χειρότερη. Νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου. Νιώθω ότι έχω χάσει το νόημα της ζωής. Δεν βρίσκω ευχαρίστηση σε τίποτα και από την καταπίεση να κρύβω την δυστυχία μου,την απογοήτευσή και τον θυμό μου, αισθάνομαι κουρασμένη. Και οι πονοκέφαλοι είναι πλέον καθημερινότητα. Θέλω απλά να ηρεμήσω. Να έρθω σε μια ισορροπία. Έχω ανάγκη να αδιαφορήσω για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εμένα, για το αν με εγκρίνουν ή με συμπαθούν. Και θέλω όταν κάποιος είναι αγενής απέναντί μου να μην χάνω λίγο ακόμα από την πίστη μου στην ανθρωπότητα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν πως είναι; Αν περιστοιχίζεσαι από σκληρούς ανθρώπους που κρίνουν την αξία του άλλου με βάση τα πολύ συγκεκριμένα πρότυπα τους είναι λογικό να είσαι ράκος...Γιατί να μην αξίζεις κι εσύ την αποδοχή δηλαδή;
ταυτιζομαι απολυτα !!!!!!!!!!!!!! η ζωη εχει και αλα πράγματα να χερεσε ....................... μια βόλτα ενα καλο φαγητό μια περατζαδα στα μαγαζια να χαζευεις ................. ασε τον κοσμο καν πως δε υπάρχουν ............... αυτο κανω και εγω πια .............. θα πεθανουμε για την μαζα ??? ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χμμ θα πω ένα τεράστιο κλισέ: η βασική αποδοχή που χρειάζεται είναι από τον εαυτό σου.Αν δεν μπορείς να το πετύχεις μόνη σου, μπορείς πάντα να ψάξεις τον κατάλληλο ειδικό να σε βοηθήσει αν και με τις ιστορίες που ακούω για τους ειδικούς έχω να πω ότι πρέπει να κάνεις μια καλή έρευνα. Έξυπνο κορίτσι φαίνεσαι πάντως και αυτο για πολύ κόσμο είναι γοητευτικό. ;)
Πόσο χρονών είσαι;; Σχέσεις έχεις κάνει τόσα χρόνια;; Τι έχεις σπουδάσει ;; Σου κάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις για να σχηματίσουμε μια πιο σφαιρική εικόνα.