ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2019 | 20:08

Γιατι;

Με όσες κι αν έχω βγει, με όσες κι αν έχω κοιμηθεί με όσες έχω συναναστραφεί μετά από σένα, καμιά τους δε σου μοιάζει. Πείτε μου ένα λόγο ρε παιδιά γιατί να τις συγκρίνω όλες μαζί τις; Και γιατί καμία μα καμια να μην την φτάνει πουθενά;
5
 
 
 
 
σχόλια
Μαντεύω ότι ο χωρισμός είναι σχετικά πρόσφατος από το κείμενο. Λογικό είναι να στεναχωριέσαι για λίγο. Το θέμα είναι να συνεχίσεις την καθημερινότητα και τις δραστηριότητές σου. Θα βρεθεί μία γυναίκα που θα σου αρέσει όπως είναι.Όπως έγραψε εξαιρετικά και η pensiero " ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός" .
Γιατι μπαινεις στην διαδικασια να συγκρινεις την νυν με την πρωην ? Δεν την εχεις ξεπερασει ακομα την πρωην.Προχωράς στην επομενη για να ξεχασεις την πρωην αλλα κανεις το λαθος να συγκρινεις την μια με την αλλη.Αν δν ξεπερασεις την πρωην μια και καλη μην μπαινεις στην διαδικασια να γνωριζεις νεες κοπελες και να τις πληγωνεις και αυτες.Πληγωνεις καρδιες αθελα σου για την κα*λα σου , αλλα η καρδια <<σπαει>>..
Ε, λίγο που την έχεις εξιδανικευσει και μυθοποιησει, λίγο που είσαι ανίκανος να προχωρήσεις, λίγο που βρήκες άλλοθι να αράξεις αντί να ζήσεις...Απλές καθημερινες μ@λ@κιες. Αν ήταν τόσο καλή, θα ήσασταν ακόμα μαζί, φίλε μου. Desole.