ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε από τους συνεργάτες του να απέχουν από το προγαμιαίο σεξ

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε από τους συνεργάτες του να απέχουν από το προγαμιαίο σεξ Facebook Twitter
4

O Κάνιε Γουέστ ανέφερε ότι προσπάθησε να απαγορεύσει το προγαμιαίο σεξ σε όσους συνεργάζονται μαζί του στο νέο του άλμπουμ. 

Ο αμφιλεγόμενος ράπερ και σχεδιαστής μόδας προετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του τελευταίου άλμπουμ του με τίτλο Jesus Is King. Πριν την παρουσίαση του δίσκου ο Κάνιε Γουέστ μίλησε με τον Zane Lowe για την εκπομπή της Apple Music Beats 1 για το σύνολο της καριέρας του. 

Ο Γουέστ αποκάλυψε πως εκτέθηκε στην πορνογραφία από μικρή ηλικία και ανέφερε πως ήταν εθισμένος στο σεξ μετά τον θάνατο της μητέρας του το 2007. «Μερικοί άνθρωποι έπεσαν στα ναρκωτικά, εγώ βυθίστηκα στο σεξ, την εξάρτησή μου», ανέφερε. Μιλώντας για την παραγωγή του Jesus Is King, ο Γουέστ, ανέφερε ότι ζήτησε από όσους συνεργάζονται στον νέο του δίσκο να μην κάνουν σεξ πριν τον γάμο. «Υπήρχαν φορές που ζήτησα από τους ανθρώπους να μην έχουν προγαμιαίες σεξουαλικές επαφές ενώ εργάζονται για τον δίσκο. Υπήρχαν φορές που πήγα σε ανθρώπους οι οποίοι δούλευαν σε άλλα πρότζεκτ και τους είπα 'μπορείς απλά να δουλέψεις και να εστιάσεις σε αυτό;'», είπε ο Γουέστ, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε ότι οι οικογένειες που προσεύχονται είναι αυτές που μένουν μαζί. 

«Η δουλειά μου είναι να διαδώσω το Ευαγγέλιο, να δείξω στους ανθρώπους τι έκανε ο Χριστός για μένα, (...) και έτσι δεν είμαι πλέον σκλάβος. Είμαι γιος του Θεού. Είμαι ελεύθερος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γουέστ. 

 

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ κλήθηκε να μιλήσει και για το καπέλο που φόρεσε με το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ Make America Great Again. Ο Γουέστ που είχε αναφέρει ότι τόσο εκείνος όσο και ο Αμερικανός πρόεδρος «έχουν την ενέργεια του δράκου» υποστήριξε πως δεν θα πιεστεί για να μοιραστεί τις απόψεις του.

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε από τους συνεργάτες του να απέχουν από το προγαμιαίο σεξ Facebook Twitter

«Το να φορέσει ένα κόκκινο καπέλο ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης στην ανθρώπινη ιστορία ήταν το αστείο του Θεού σε όλους τους φιλελεύθερους», είπε μεταξύ άλλων ενώ αποκάλυψε πως σχεδιάζει, μελλοντικά, να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ. O Γουέστ είπε ότι έρθει κάποια στιγμή που θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και θα θυμάται όσους «δεν είχαν την ικανότητα να κατανοήσουν πολιτισμικά τι κάναμε». 

Στην ίδια συνέντευξη ο Γουέστ αναφέρθηκε στον εαυτό ως αναμφισβήτητα τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη όλων των εποχών. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Πολιτισμός
4

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαντόνα και η Κάιλι Μινόγκ κυκλοφορούν την πρώτη τους επίσημη συνεργασία μετά το WorldPride

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Κάιλι Μινόγκ κυκλοφορούν την πρώτη τους επίσημη συνεργασία μετά το WorldPride

Λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο WorldPride του Άμστερνταμ, η Μαντόνα και η Κάιλι Μινόγκ κυκλοφορούν το Love Sensation (Afterhours Mix). Είναι η πρώτη επίσημη συνεργασία των δύο ποπ ειδώλων.
THE LIFO TEAM
Το queer τραπεζάκι με κάλτσες, cock ring και ποπεράκια που έγινε design viral

Πολιτισμός / Το queer τραπεζάκι με κάλτσες, cock ring και ποπεράκια που έγινε viral και πουλήθηκε για 4.097 δολάρια

Το βερολινέζικο queer δίδυμο Greif Lazic έκλεισε μέσα σε ρητίνη κάλτσες, cock rings, άδεια μπουκαλάκιι poppers και γυάλινες πρωκτικές χάντρες. Το KafFEETisch έγινε viral, ξεπέρασε τα 2,8 εκατ. views και τελικά πουλήθηκε για 4.097 δολάρια.
THE LIFO TEAM
Στην Ακτή Ελεφαντοστού, τα biama battles μετατρέπουν τον χορό σε ακροβατική μάχη

Πολιτισμός / Στην Ακτή Ελεφαντοστού, τα biama battles μετατρέπουν τον χορό σε ακροβατική μάχη

Στις γειτονιές του Αμπιτζάν, το biama συνδυάζει coupé-décalé, ακροβατικά και TikTok. Μια νέα νεανική χορευτική κουλτούρα γεννιέται στον δρόμο και εξαπλώνεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
THE LIFO TEAM
Η Γιαγιόι Κουσάμα έσπασε το ρεκόρ επισκεπτών στο Museum Ludwig

Πολιτισμός / Η Γιαγιόι Κουσάμα έσπασε το ρεκόρ επισκεπτών στο Museum Ludwig

Πάνω από 450.000 επισκέπτες είδαν τη Γιαγιόι Κουσάμα στο Museum Ludwig της Κολωνίας, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του μουσείου. Η αναδρομική, με περισσότερα από 300 έργα και νέο Infinity Room, επιβεβαίωσε ξανά τη δύναμη της 97χρονης καλλιτέχνιδας.
THE LIFO TEAM
Λίγες ημέρες μετά την ένταξή του στην UNESCO, το κάστρο Μποφόρ βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

Πολιτισμός / Λίγες ημέρες μετά την ένταξή του στην UNESCO, το κάστρο Μποφόρ βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

Λίγες ημέρες μετά την ένταξή του στην UNESCO, το κάστρο Μποφόρ στον νότιο Λίβανο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ανησυχίας. Το ICOMOS ζητά άμεση αυτοψία μετά τις εκρήξεις κοντά στο μνημείο, καθώς δεν μπορεί ακόμη να εκτιμηθεί αν έχει υποστεί ζημιές.
THE LIFO TEAM
Η Σαμάνθα Μόρτον γύρισε την “Οδύσσεια” του Νόλαν και μετά το Χόλιγουντ σταμάτησε να της τηλεφωνεί

Πολιτισμός / Η Σαμάνθα Μόρτον γύρισε την “Οδύσσεια” του Νόλαν και μετά το Χόλιγουντ σταμάτησε να της τηλεφωνεί

Στο Happy Sad Confused, η Σαμάνθα Μόρτον είπε ότι μετά την «Οδύσσεια» έμεινε έναν χρόνο χωρίς δουλειά. Ο ρόλος της Κίρκης της έδωσε ελπίδα, αλλά και της θύμισε πόσο γρήγορα στενεύει το Χόλιγουντ για τις γυναίκες μετά τα 40.
THE LIFO TEAM
Ο Λάρι Γκαγκόζιαν κλείνει δύο χώρους και οι μεγάλες γκαλερί ξαναμετρούν την αυτοκρατορία τους

Πολιτισμός / Ο Λάρι Γκαγκόζιαν κλείνει δύο χώρους και οι μεγάλες γκαλερί ξαναμετρούν την αυτοκρατορία τους

Η γκαλερί Gagosian κλείνει τους χώρους της στο Burlington Arcade και στη Βασιλεία, χωρίς να εγκαταλείπει τις μεγάλες αγορές. Η κίνηση δείχνει ότι ακόμη και οι ισχυρότερες γκαλερί ξαναμετρούν ποια τετραγωνικά αξίζουν πραγματικά.
THE LIFO TEAM
Η Άνια Τέιλορ-Τζόι λέει ότι οι γυναίκες δεν έχουν την «πολυτέλεια» του method acting

Πολιτισμός / Η Άνια Τέιλορ-Τζόι λέει ότι οι γυναίκες δεν έχουν την «πολυτέλεια» του method acting

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι είπε ότι οι γυναίκες ηθοποιοί δεν μπορούν να «χάσουν το μυαλό τους» για έναν ρόλο όπως οι άντρες συνάδελφοί τους. Στο Χόλιγουντ, η αντρική ιδιοτροπία βαφτίζεται συχνά αφοσίωση ενώ η γυναικεία, πρόβλημα.
THE LIFO TEAM
Στη National Gallery, οι φύλακες της τέχνης καταγγέλλουν ότι τους έκρυβαν στο υπόγειο

Πολιτισμός / Στη National Gallery, οι φύλακες του μουσείου καταγγέλλουν ότι τους κρύβουν στο υπόγειο

Οι φύλακες της National Gallery καταγγέλλουν ότι κάνουν διάλειμμα σε ένα υπόγειο χωρίς φυσικό φως, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό έχει καλύτερους χώρους ανάπαυσης. Το μουσείο επικαλείται "περιορισμούς χώρου".
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
O Γουέστ είπε ότι έρθει κάποια στιγμή που θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ Πηγή: www.lifo.grΗ αλήθεια είναι ότι -από πλευράς διανοητικών προσόντων- μετά τον Τραμπ απολύτως ο οποιοσδήποτε μπορεί να ονειρεύεται άνετα ότι θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Ακόμα και τα μεγαλύτερα σούργελα...