ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2019 | 01:08

Κολλημένη

Είμαι τόσο μα τόσο κολλημένη πάνω στο αγόρι μου δεν ξέρω τι να κάνω. Τον αγαπώ υπερβολικά κ νοιάζομαι μόνο για αυτόν κ δεν νοιάζομαι για τον εαυτό μου. Τον πιέζω με την αγάπη μου κ αυτό δεν είναι καλό, το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτός και ότι και να μου προσφέρει νιώθω ότι δεν είναι αρκετό. Είμαι εγωίστρια, κτητική ,ζηλιάρα θελω να μου δίνει ότι του δίνω κ εγώ. Έχει πολύ υπομονή μαζί μου κ με αγαπάει αλλά πόσο ακόμα θα έχει; Εκτός το ότι με τις πράξεις μου κάνω κακό σε αυτόν που σαν κ αυτόν δεν θ βρω άλλον ν με αγαπήσει κάνω κ εγώ κακό και στον εαυτό μου, τον αγαπώ πιο πολύ από τον εαυτό μου και αυτό είναι το λάθος μου. Θα λείψει μερικούς μήνες κ δεν θ βλεπόμαστε, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να σκεφτώ ότι έχω κάνει, να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου που δεν έχουν σχέση με το αγόρι μου αλλά με εμένα, και η απόσταση ν μου κάνει καλό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν τον αγαπάς κορίτσι. Κάτι άλλο ζητάς από αυτόν. Να σου καλύψει τις ανασφάλειες, να γεμίσει την άδεια σου ζωή. Επικεντρώσου στον εαυτό σου, βρες ενδιαφέροντα και χόμπι, γνώρισε νέους ανθρώπους ώστε η ζωή σου να μην περιστρέφεται γύρω από το αγόρι σου. Όπως είπες κι εσύ, όλα αυτά λέγονται εγωισμός, ζήλια, κτητικότητα. Αγάπη δεν λέγονται με ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ