Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω το Τζόκερ με τον 15χρονο γιο μου

Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω το Τζόκερ με τον 15χρονο γιο μου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
4

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως απόψε θα παρακολουθήσει το Τζόκερ μαζί με τον δεκαπεντάχρονο γιο του. 

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη γίνεται μετά τον σάλο που ξέσπασε από την έφοδο της αστυνομίας σε σινεμά της Αθήνας που πρόβαλαν το Τζόκερ για να απομακρύνουν ανήλικους θεατές. Αίσθηση προκαλεί το tweet του Μ. Χρυσοχοΐδη και η σημασία του καθώς ήδη από χθες διαφαίνεται πως είναι πιο πιο περίπλοκο το ζήτημα της εμπλοκής του Υπουργείου Πολιτισμού και του Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις ενέργειες πριν και μετά τις καταγγελίες.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σχολιάζοντας τις ενέργειες των δύο γυναικών που προχώρησαν στις καταγγελίες, είπε ότι πρόκειται για υπάλληλους της Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού και είναι μέλη επιτροπής, η οποία εξετάζει την ακαταλληλότητα των ταινιών. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι ο ρόλος τους είναι καθαρά γνωμοδοτικός και το δικαίωμα ελέγχου τους περιορίζεται στο αν παρατηρούνται παραβάσεις στον κινηματογράφο. Τόνισε εξάλλου ότι οι δύο υπάλληλοι ενήργησαν αυτοβούλως και ότι θα κινηθεί όλη η διαδικασία που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για την τιμωρία τους.

Η ΓΑΔΑ διαψεύδει την παρουσία ΕΚΑΜ στις κινηματογραφικές αίθουσες

«Το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή, μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων, αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών».

Αυτό τονίζει, σε σημερινή ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) σχετικά με το θέμα της παρέμβασης αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβαλλόταν η ταινία «Τζόκερ». Επίσης, όπως επισημαίνει η ΓΑΔΑ, «αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα».

Τσίπρας: Την τάξη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν τα όργανά της στο Γκόθαμ Σίτι, την αποκατέστησε ο κος Χρυσοχοΐδης

«Την τάξη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν τα όργανά της στο Γκόθαμ Σίτι, την αποκατέστησε τελικά το Σάββατο το βράδυ στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ ο κος Χρυσοχοΐδης», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Ραγκούσης καταλόγισε ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον πρωθυπουργό. «Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές» υπογράμμισε κ. Ραγκούσης.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Την ώρα που η κυβέρνηση μειώνει ΕΝΦΙΑ, φόρους, ΦΠΑ, αυξάνει συντάξεις, ανοίγει τράπεζες, δανείζεται με αρνητικά επιτόκια.....κλπ κλπ κλπ.....οι Συριζαίοι, ακόμα και ο Αλέξης ο Τσίρπας, κάνουν αντιπολίτευση για γέλια. Τώρα ήταν ο Τσόνκερ. Αύριο μεθαύριο ποιος ξέρει. Αλλά και ποιος ασχολείται.
Άμεση επαναφορά του νόμου 4000 περί τεντυμπόιδων... Οι σημερινοί τεντυμπόιδες που θα κριθούν ένοχοι θα βλέπουν τη "Στεφανία" ανά 8 ώρες για μια εβδομάδες. Ανα 12 ώρες για δεκαπέντε ημέρες θα κάνουν μετάνοια στα πορτραίτα του Αρ. Μάτσα , του Δημ. Σταρένιου και του Αν. Βλάχου. Υπουργέ δε πιστεύω να παρανομήσεις σήμερα και να γίνουμε πολλοί οι τεντυμπόιδες!
Δεν θα ζητήσει κανείς την παραίτηση του κατ' ευφημισμόν Υπουργου Δημόσιας Τάξης που ανακοινώνει στο κοινό ότι θα παραβεί τον νόμο; (προς όσους ξέχασαν ότι κάποτε ο νόμος ρύθμιζε και το μήκος της γυναικείας φούστας)