Χανιά: Πατέρας επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα σε σχολείο

Χανιά: Πατέρας επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα σε σχολείο Facebook Twitter
Eurokinissi
8

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σχολείο στα Χανιά όταν ένας 38χρονος πατέρας επιτέθηκε σε δασκάλα με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.


Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή όταν ο 38χρονος άνδρας πήγε στο σχολείο της Νέας Χώρας Χανίων για να παραλάβει το παιδί του την ώρα που σχολούσε.


Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η 54χρονη δασκάλα αρνήθηκε να παραδώσει το παιδί στον πατέρα λόγω προσωρινής δικαστικής απόφασης που του επιβάλλει περιοριστικά μέτρα καθώς βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγο του. Ακολούθησε διένεξη και σύμφωνα με την καταγγελία της εκπαιδευτικού ο 38χρονος της επιτέθηκε και τη χτύπησε με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλληφθεί.

Η δασκάλα στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Με πληροφορίες από Neakriti/Cretapost/Flashnews

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Το κακό είναι ότι γενικά ακόμη αρκετοί προσπαθούβε να βρούνε ευθύνες στα θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας. Γιατί δεν μπορει, όσο επαισχυντος και να είναι ο δράστης, φταίει που τον προκάλεσαν!
Προφανώς, πρόκειται για τύπους που θεωρούν ότι το παιδί "του", το κάνει κανείς ό,τι θέλει, "δικό του" είναι (κατ' αναλογία και την γυναίκα "του" επίσης). Και ποιοι είναι αυτοί οι δικαστές και δάσκαλοι που θα τον εμποδίσουν να κάνει ό,τι θέλει το "κτήμα του" ;
Σωστός, γιατι καθε εβδομαδα που ακους για ενα νταή Κρητικό που σουβλισε ενα κουταβι ή έδειραν ομαδικώς εναν άνθρωπο λες "οκ μωρε, παντου συμβαινει αυτο, π.χ στις Σερρες"Ετσι ακριβώς οπως ταβλες είναι, "τσουβαλιασμα βασει καταγωγης"...