Τραμπ: Ο Ερντογάν θέλει να εφαρμοστεί η εκεχειρία στη Συρία

Τραμπ: Ο Ερντογάν θέλει να εφαρμοστεί η εκεχειρία στη Συρία Facebook Twitter
EPA
1

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον διαβεβαίωσε, σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν, ότι είναι αποφασισμένος προκειμένου να εφαρμοστεί η εκεχειρία στη Συρία.

«Μόλις μίλησα με τον πρόεδρο Ερντογάν (...). Θέλει πραγματικά να λειτουργήσει η κατάπαυση του πυρός ή η εκεχειρία» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ένα μήνυμα στο Twitter. «Οι Κούρδοι το θέλουν επίσης» συμπλήρωσε.

 

Επιπλέον, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανέφερε πως ο Τούρκος πρόεδρος του είπε πως καταγράφηκαν «ελάσσονος σημασίας» περιστατικά με πυρά ελεύθερων σκοπευτών και όλμων στη βορειοανατολική Συρία παρά την κατάπαυση του πυρός, όμως αυτά σύντομα εξαλείφθηκαν.

Ο Τραμπ επιβεβαίωσε, επίσης, ότι «ορισμένες» ευρωπαϊκές χώρες είναι έτοιμες να επαναπατρίσουν τους τζιχαντιστές που κρατούνται στη Συρία. «Αυτό είναι ένα καλό νέο (...). Μεγάλη πρόοδος σημειώνεται!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Reuters

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΤΕΡ ΣΕΙΦΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΦΥΛΟΥ

Διεθνή / Χάντερ Σέιφερ: Αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου πέρυσι τον Δεκέμβριο

Η ηθοποιός περιέγραψε επίσης ότι νοίκιασε ένα μεγάλο διαμέρισμα για να αναρρώσει από την επέμβαση στις αρχές της φετινής χρονιάς. «Νομίζω ότι το όριo μου ήταν 150 βήματα την ημέρα, κάτι που είναι ελάχιστο»
THE LIFO TEAM
ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Διεθνή / Η ακρίβεια βγάζει την Ευρώπη στους δρόμους - Η ακροδεξιά επενδύει στην οργή

Ενεργειακό σοκ και ακρίβεια τροφοδοτούν διαδηλώσεις και πολιτική δυσαρέσκεια - Ακροδεξιά κόμματα ζητούν επιστροφή στη ρωσική ενέργεια, αμφισβητώντας την ευρωπαϊκή γραμμή στήριξης της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ PATRIOT

Διεθνή / Ο Τραμπ προσεγγίζει τον Πούτιν, η Ουκρανία στην αναμονή για τους Patriot

Το Πεντάγωνο καθυστερεί τις εγκρίσεις για μεταφορές αναχαιτιστικών πυραύλων από τρίτες χώρες, ενώ τα ουκρανικά αποθέματα εξαντλούνται - Η χαλάρωση των κυρώσεων στη Ρωσία βαθαίνει τη ρήξη μεταξύ Τραμπ και Ζελένσκι
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΪ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ο Βανς απέφυγε να εκφράσει τη στήριξή του στον Νετανιάχου: «Εγώ στηρίζω Αμερικανούς υποψηφίους»

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος τόνισε τη σημασία της στήριξης του Τραμπ στον Ισραηλινό πρωθυπουργό δηλώνοντας πως «έχει την ισχυρότερη επιρροή από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της αμερικανικής ή της διεθνούς πολιτικής»
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ DRONE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Drone μετέφερε τραυματισμένο στρατιώτη μακριά από το μέτωπο – Πρωτοφανής επιχείρηση διάσωσης

Ο στρατιώτης δεν μπορούσε να απομακρυνθεί λόγω των ναρκών και των ρωσικών drones – Ένα μεγάλο drone τον σήκωσε στον αέρα και τον μετέφερε σε ασφαλές σημείο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια