Σχεδόν αγνώριστες η Σαρλίζ Θερόν και η Νικόλ Κίντμαν στο trailer του “Bombshell”

Σχεδόν αγνώριστες η Σαρλίζ Θερόν και η Νικόλ Κίντμαν στο trailer του “Bombshell” Facebook Twitter
1

Η Σαρλίζ Θερόν και η Νικόλ Κλίντμαν υποδύονται στο "Bombshell" τις δύο πρώην παρουσιάστριες του Fox News που βρέθηκαν στο επίκεντρο των καταγγελιών εναντίον του πρώην ισχυρού άντρα του καναλιού Ρότζερ Έιλς που κατηγορήθηκε για σωρεία σεξουαλικών παραπτωμάτων.

Η Θερόν υποδύεται την Μέγκιν Κέλι, διάσημη πρώην παρουσιάστρια του Fox News που αργότερα μετακόμισε στο δίκτυο NBC (από το οποίο απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2018) ενώ η Κίντμαν εμφανίζεται στο ρόλο της επίσης διάσημης στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό, Γκρέτσεν Κάρλσον, η οποία είχε καταθέσει αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Έιλς.

Ο Ρότζερ Έιλς όμως πέθανε τον Μάιο του 2017 και η αγωγή διευθετήθηκε εκτός δικαστηρίων.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης η Μάργκο Ρόμπι στο ρόλο μιας νεαρής δόκιμης δημοσιογράφου (αντίθετα από τους υπόλοιπους κεντρικούς χαρακτήρες, πρόκειται για φανταστικό πρόσωπο) του Fox News, ενώ τον πρώην CEO του καναλιού υποδύεται ο Τζον Λίθγκοου.

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια