Μειώθηκε η ποινή του 60χρονου φλαουτίστα που ασελγούσε σε ανήλικες

Μειώθηκε η ποινή του 60χρονου φλαουτίστα που ασελγούσε σε ανήλικες Facebook Twitter
2

Ποινή φυλάκισης 14 ετών και έξι μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον 60χρονο φλαουτίστα που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του.

Η αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου από το Εφετείο στον μουσικό της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών μείωσε την αρχική ποινή των 30 ετών και έξι μηνών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα για την αποπλάνηση δυο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 8 και 10 ετών, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επέβαλε στον 60χρονο φλαουτίστα κάθειρξη 14 ετών και έξι μηνών καθώς τον έκρινε ένοχο για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της πορνογραφίας αλλά και τα αδικήματα της οπλοφορίας και οπλοκατοχής που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την ενοχή του 60χρονου σύμφωνα με το κατηγορητήριο εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως ο αποκαλούμενος δράκος με το φλάουτο «σημάδεψε» με τις πράξεις του τις ζωές των δυο παιδιών.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μειώθηκε; ΜΕΙΩΘΗΚΕ;;; Αυτόν και τους ομοίους του έπρεπε να τους χώνουν μέσα ισόβια. Είμαστε σοβαροί; Αυτός που το έκανε έβαλε τα παιδιά του στη θέση των παιδιών αυτών; Και τι με νοιάζει εμένα ο πρότερος βίος; Αμα ήταν καλός κεράστε τον μια τσίχλα. Δικαιοσύνη σου λέει μετά...
Συγνωμη ας μου εξηγησει καποιος τι σημαινει αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου .Πως ειναι δυνατον αυτο ?Ασελγουσε πανω σε ανηλικα ,τους σημαδεψε ψυχολογικα και αθωωθηκε γιατι πριν στην ζωουλα του ολα ηταν τελεια και ηταν πολιτης υποδειγμα ?Ρε παμε καθολου καλα ?Ποια ειναι η δικαιωση γι αυτα τα κοριτσια ?Πως αυτο το εφετειο μπορεσε να αποφασισει κατι τετοιο ?