ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2019 | 20:39

Wasted

Ακούστε τι μου έχει συμβεί...του πρωτότυπο αλλά νιώθω έναν τεράστιο εγκλωβισμουλι Πως το εννοώ αυτό? Είμαι 35 δουλεύω τα τελευταία έτη ως και καλά συνεργάτης με ωράριο τυπου 8 με 10 σε διαφορετικές δουλειές μέχρι που με χτύπησε το burn out Έχω καταθλιψουλα κ έχω κάνει θεραπεία στο παρελθόν όμως το πρόβλημα μου είναι πως δεν βλέπω κάποια εξέλιξη εργασιακά κ αυτό μου πάει πίσω κ το κομμάτι της σχέσης μου κ θέλω κ οικογένεια αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να την υποστηρίξω φέτος δουλεύω πολύ λίγες ώρες λόγω συγκυριών κ σκέφτομαι να τα βροντηξω κ να πάω κάπου αλλού δεν μπορεί τόσο άδικα θα ναι κ εκεί?
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις... Το θέμα είναι να είναι ζυγισμένη η εναλλακτική και όχι να πήρες μια απόφαση εν βρασμώ. Μόνο έτσι θα την υποστηρίξεις. Καλή τύχη σου εύχομαι!! Συμφωνώ και εγώ πως είναι καλύτερο να ζούμε και λίγο ανθρώπινα!