Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη ΝΔ για αστυνομική βία: Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισε την Ελλάδα

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη ΝΔ για αστυνομική βία: Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισε την Ελλάδα Facebook Twitter
3

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή του «την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στην σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ «η αποφασιστικότητα, η μαζικότητα και η μαχητικότητα των διαδηλωτών έδωσε την απάντηση της. Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως οι ιμπεριαλιστές και ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισαν τους λαούς της Ελλάδας και της υφηλίου». Η τελευταία αναφορά έχει να κάνει με τις μπογιές που πετάχτηκαν στο άγαλμα του Τρούμαν στην Αθήνα.

«Περιμένουμε τον λαλίστατο Πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Πάιατ να τρέξει αύριο να φωτογραφηθεί με τον "αιματοβαμμένο" Πρόεδρο του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Έπρεπε να είχαν κερδισει το '49, να είχαμε κομμουνισμό 50 χρόνια και θα σου έλεγα εγω αν θα έβγαινε κάνεις σήμερα να δηλώσει κομμουνιστής με σοβιετικές σημαίες.(βλέπε χώρες πρώην Ανατολικού μπλοκ)
ελπίζω ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ τα έξοδα για την αποκατάσταση των βανδαλισμών που έκαναν τα συντροφια να παρακρατηθουν από την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνει το ένα από τα δύο εναπομείναντα φασιστικά κόμματα της ελληνικής βουλής