ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2019 | 23:34

Το τερματισαμε

Πώς ακούγεται το να σε αφήνει ο σύντροφός σου και να βγαίνει με τη παρέα του ως αργά το πρωί; Ενώ θέλατε να περάσετε χρόνο μαζί αυτό το Παρασκευοσαββατοκυριακο; Με παραμελεί. Εγώ πρέπει να δείξω κατανόηση; Γίνεται για τρία συναπτά χρόνια κάθε σκ το ίδιο.. ούτε ένα ταξίδι δεν μπορούμε να πάμε ..
5
 
 
 
 
σχόλια
πεστου έμενα γιατί δε με παίρνεις μαζι ??? αν δε με παίρνεις οκ θα βγω κι εγω με άλλα άτομα ........................ έτσι να σκάσει κι να δεις και αν σε εκτιμά ................
Η ερώτηση δε θα έπρεπε να επικεντρώνεται στον σύντροφο σου, αλλά σε σένα. Γιατί είσαι με έναν άνθρωπο που δε καλύπτει εσένα. Που αποζητάς την προσοχή του και εκείνος σε αγνοεί. Προσωπικά δε μου αρέσουν οι ακρότητες. Δε μου αρέσουν τα ζευγάρια που είναι αυτοκόλλητοι, που δε βρίσκουν χρόνο για ένα τηλεφώνημα ή έναν καφέ με τους φίλους τους. Εσύ όμως αυτή τη στιγμή, μας περιγράφεις το άλλο άκρο. Και ρωτάω. Γιατί; Τι είναι αυτό που σε αποτρέπει να χωρίσεις από έναν άνθρωπο ακατάλληλο για εσένα; Τι είναι αυτό που σε κρατάει; Είσαι τόσο ερωτευμένη μαζί του, που από το τίποτα του, προτιμάς το λίγο του παρ' όλη τη γκρίνια σου και την απογοήτευση σου; Κι αν ναι, γιατί είσαι ερωτευμένη; Μήπως είναι μόνο η ανασφάλεια σου; Η νέα πραγματικότητα που φοβάσαι να αντιμετωπίσεις; Πως ήταν οι προηγούμενες σου σχέσεις; Έχεις βιώσει την συντροφική αγάπη; Κάνε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου, απάντησε τες και αποφάσισε για την ζωή σου. Οι στιγμές, η ζωή η ίδια, δε γυρνάνε πίσω, και δε πρέπει να μας τις κλέβει κανείς. Και να θυμάσαι, αξίζεις να σε αγαπούν.
Άσε ρε κοπελιά που θέλετε να είστε και το κέντρο του σύμπαντος.Υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από εσάς στον κόσμο για έναν άντρα.Και που κάθεται μαζί σου τις καθημερινές πολύ σου είναι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ