ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού

O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
5

Για την αφρόκρεμα του Μονακό και όχι μόνο, τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος, σε μία exclusive φιλανθρωπική βραδιά με 1.500 ευρώ είσοδο. 

Πρίγκιπες και εφοπλιστές πλήρωσαν το υπέρογκο για τους κοινούς θνητούς αλλά «ευτελές» για αυτούς ποσό, ακούγοντας από κοντά τον διάσημο Έλληνα ερμηνευτή που τραγουδούσε ακούραστος, επί σκηνής για τρεις ώρες, στο Yacht Club De Monaco.

Στην είσοδο του ομίλου, το βράδυ της Παρασκευής, ένα μπλε χαλί υποδεχόταν τους βαθύπλουτους συνδαιτημόνες, με το logo του Nammos World να δεσπόζει στον λευκό τοίχο, ενώ ετοιμάζεται ήδη και το νέο project των επιχειρηματιών στο Ντουμπάι.

O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter

Μια μέρα πριν τη συναυλία, ο Αντώνης Ρέμος είχε αναρτήσει στο Instagram μία φωτογραφία για την μουσική βραδιά μαζί με τους Gypsy Kings, στη μαρίνα του μικροσκοπικού πριγκιπάτου. «Αύριο βράδυ στην καρδιά του Μόντε Κάρλο, θα ακουστεί η ελληνική φωνή ! Tomorrow night my friends in the heart of Monte Carlo, alongside with @gipsykingsandrereyeas». 

View this post on Instagram

A post shared by #DeborahHung (@deborahhung) on

Τα τραπέζια ήταν στολισμένα με κεριά και ορτανσίες ενώ πάνω στα ριγέ τραπεντομάντηλα, τα κρυστάλλινα μπλε ποτήρια «περίμεναν» να γεμίσουν με αλκοόλ. Συνολικά, περισσότερα από 400 άτομα απόλαυσαν παλιές και νέες επιτυχίες του «Αντόνιο» όπως τον αποκαλούν οι ξένοι φίλοι του.

Το μενού

Η βραδιά ξεκίνησε με τον DJ του Nammos, Μπάμπη Κεσκίδη, με ήπια, down tempo μουσική, όσο το λαμπερό κοινό απολάμβανε το μενού, με σαμπάνια, κρασιά από την Προβηγκία και άλλα premium ποτά. Στο Gala που διοργάνωσε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, στα πλαίσια του τριημέρου «Save the ocean», το μενού περιελάμβανε ταρτάρ καβουριού για ορεκτικό, Wagyu Beef με πατάτες φούρνου για κυρίως πιάτο και επιδόρπιο με φράουλες και φιστίκι.

Το dress code ήταν ανάλογο της περίστασης χωρίς όμως τις ελληνικές «κακές συνήθειες», καθώς το κάπνισμα απαγορευόταν αυστηρά και όποιος ήθελε να καπνίσει, έπρεπε να περπατήσει ως τα δύο μπαρ, σε απόσταση από την σκηνή και τα τραπέζια. 

Επί σκηνής ανέβηκαν στη συνέχεια οι Gipsy Kings και ο Αντώνης Δημητριάδης, επί σειρά ετών DJ του Ρέμου, που έπαιξε τις μουσικές του λίγο πριν την πρώτη είσοδο του τραγουδιστή, καθώς και στο ημίωρο διάλειμμα που ακολούθησε αργότερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο τέλος της βραδιάς κάποιοι άναψαν τα ακριβά τους πούρα. Ελλείψει άλλων λουλουδιών, οι θεατές «αναγκάστηκαν» να πετάξουν... ορτανσίες στον ερμηνευτή, αποθεώνοντάς τον. 

O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter

«Μόνο ο Αντώνης μπορεί και κάνει όλο το #montecarlo να θυμίζει Ελλάδα!», έγραψε στο Instagram του ο Χάρης Σιανίδης που φωτογραφήθηκε με τον Έλληνα ερμηνευτή στο Μονακό. 


Ανάμεσα στις ηχηρές παρουσίες ήταν ο Γιάννης Κούστας με τη Δήμητρα Μέρμηγκα, ο Χάρης Βαφειάς και η σύζυγός του Έμιλυ, καθώς και ο Ζαννής Φραντζέσκος με την γυναίκα του Βερόνικα, που είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι Μονακό τα τελευταία δύο χρόνια.

Λίγα τραπέζια πιο κάτω, καθόταν και ο Σάμι Ιμπραήμ, ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη, η Έλενα Αμβροσιάδου, ο Ταουφίκ και η Χάλα Χούρι. Το παρών έδωσαν και ο Ριάντ με τη Ράνα Ζέϊν και την κόρη τους Ταμάρα. Στα τραπέζια τους τραγουδούσαν, μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα και ο Κώστας Σάκκαρης, η σύζυγός του Αγγελική Κανελλοπούλου και ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις.

Πολύ αργά έφτασαν και περίπου 30 άτομα από το Ντουμπάι, ανάμεσά τους στελέχη της Four Seasons που πήραν μία γεύση από την ελληνική βραδιά. Το γκαλά τελείωσε το πρωί, στις πέντε τα ξημερώματα, με τον Ρέμο να τραγουδά το My Way του Φρανκ Σινάτρα πριν την ανατολή του ήλιου.

O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
O Ρέμος στο Μονακό: Πρίγκιπες και εφοπλιστές στην βραδιά με 1500€ είσοδο - Το πανάκριβο μενού Facebook Twitter
 
Πολιτισμός
5

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Οδύσσεια» του Νόλαν έγινε η σπάνια κινηματογραφική μονοκουλτούρα του καλοκαιριού

Πολιτισμός / Γιατί η «Οδύσσεια» του Νόλαν έγινε η σπάνια κινηματογραφική μονοκουλτούρα του καλοκαιριού;

Η «Οδύσσεια» του Νόλαν έχει ξεπεράσει εμπορικά το Oppenheimer και πλησιάζει το ένα δισ. δολάρια, αλλά η πραγματική της δύναμη φαίνεται αλλού: έγινε η ταινία για την οποία μιλούν ταυτόχρονα θεατές, memes, κριτικοί και πανεπιστήμια.
THE LIFO TEAM
Άντον Πρίνερ: Ο καλλιτέχνης που έγινε Anton και βρήκε τον ουρανό για ταβάνι

Πολιτισμός / Άντον Πρίνερ: Ο καλλιτέχνης που έγινε Anton και έκανε τον ουρανό ταβάνι του

Νέα έκθεση στη Βαλορίς ξαναφέρνει στο φως τον ουγγρικής καταγωγής ζωγράφο και γλύπτη που έφτασε στο Παρίσι ως Άννα Πρίνερ, έγινε Αντόν και δημιούργησε ένα από τα πιο παράξενα, ιερατικά και αταξινόμητα έργα του ευρωπαϊκού μοντερνισμού.
THE LIFO TEAM
Χιροκάζου Κόρε-έντα: Με την τεχνητή νοημοσύνη ακόμη και ο πόνος γίνεται αγορά

Πολιτισμός / Χιροκάζου Κόρε-έντα: Με την τεχνητή νοημοσύνη ακόμη και ο πόνος γίνεται αγορά

Με αφορμή νέα συνέντευξη για το Sheep in the Box, ο Χιροκάζου Κόρε-έντα προειδοποιεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μετατρέψει και το πένθος σε αγορά, ανοίγοντας το ερώτημα σε ποιον ανήκουν η φωνή, το πρόσωπο και η ταυτότητα των νεκρών.
THE LIFO TEAM
Ένας χαμένος πίνακας της Ελίζαμπεθ Μάρεϊ σώθηκε από κτίριο με αμίαντο έπειτα από 45 χρόνια

Πολιτισμός / Ένας χαμένος πίνακας της Ελίζαμπεθ Μάρεϊ σώθηκε από κτίριο με αμίαντο έπειτα από 45 χρόνια

Ο Bob του 1977, άγνωστος ακόμη και σε μελετητές της Μάρεϊ, διασώθηκε από κατεδάφιση, αποκαταστάθηκε με χρηματοδότηση 100.000 δολαρίων και το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε μουσείο.
THE LIFO TEAM
Οι καλλιτέχνες που ξανάκαναν το Μάργκεϊτ μόδα τώρα δεν αντέχουν να ζήσουν εκεί

Πολιτισμός / Οι καλλιτέχνες που ξανάκαναν το Μάργκεϊτ μόδα τώρα δεν αντέχουν να ζήσουν εκεί

Η παραθαλάσσια πόλη του Κεντ αναγεννήθηκε με μουσεία, γκαλερί, εργαστήρια και καλλιτέχνες που έφυγαν από το ακριβό Λονδίνο. Τώρα η ίδια πολιτιστική επιτυχία επιστρέφει ως ενοίκια, τιμές ακινήτων και εκτοπισμός.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πόση χωριατίλα να αντέξουν τα τιμημένα χώματα του Πριγκιπάτου. Για να μην παρεξηγηθώ λατρεύω τα χωρια μας και τους ανθρώπους που μένουν σ'αυτά. Απλά κάθε πράγμα στον τόπο του γιατί αλλιως γίνεται γραφικό. Και αυτό είναι πολύ κακόγουστο,χλιδοκιτσατο. Μπουζουκια κλαρινα Μονακο. Οχι δεν τους σηκωνει. Οι πραγματικοί αστοί δεν θα πέρασαν ούτε απ'έξω. Τι θέλει να αποδείξει ο τραγουδιαρης δεν μπορώ να καταλάβω.
Άτιμο brain-drain τι μας κάνεις... Αναγκάζεται να ξενιτευτεί ο καλλιτέχνης για να βγάλει το ψωμάκι του... Συγγνώμη, το ταρτάρ καβουριού του.Κατά τα άλλα, μπράβο για το ρεπορτάζ που περιλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια. Ας πάρουμε μια μυρωδίτσα κι εμείς οι δευτερο-τριτο-τελευταίοι από «καλή» ζωή!