H Kατερίνα Στανίση (σχεδόν) γυμνή, από τον Σπύρο Στάβερη

H Kατερίνα Στανίση (σχεδόν) γυμνή, από τον Σπύρο Στάβερη Facebook Twitter
24

 

 

H Kατερίνα Στανίση (σχεδόν) γυμνή, από τον Σπύρο Στάβερη Facebook Twitter
H Kατερίνα Στανίση (σχεδόν) γυμνή, από τον Σπύρο Στάβερη Facebook Twitter

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στο  Μεταμορφώσεις της Κατερίνας Στανίση.
Σπύρος Στάβερης/ LIFO. 

24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

17 σχόλια
Όλοι έχουν δικαίωμα στη σεξουαλικότητα, πόσο μάλλον άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που η κοινωνία είναι έτοιμη να τους κατασπαράξει όταν διεκδικούν αυτό τους το δικαίωμα (πορνόγερος, πορνόγρια, κλπ,κλπ)Οι φωτογραφίες δεν μου αρέσουν, ούτε το θέμα, αλλά ούτε κι από τεχνικής άποψης, αλλά γουστάρω το γεγονός που δεν μασάει και νιώθει καλά με τον εαυτό της.Καλοκαίρι έρχεται, εύχομαι όλοι μας να νιώθουμε το ίδιο καλά με τους εαυτούς όταν να ξεχυθούμε στις παραλίες. Καλή καρδιά
Λοιπουν αλλες εντεκα για να βγαλουν το ημερολογιο του 2014. Μεχρι το Νοεμβρη εχουμε καιρο, ας βαλουμε ολοι τα δυνατα μας, περιμενω προτασεις. ( Μου ερχονται στο μυαλο, Φιλιω Πυργακη, Χαρα Βερα, Εφη Θωδη, αλλα δεν μπορω να τα κανω ολα μονος μου, βοηθατε ρε παιδια).
Χμμμ... Θα προτιμούσα τον τίτλο: "H Kατερίνα Στανίση (σχεδόν) ντυμένη, από τον Σπύρο Στάβερη".Επίσης πόσο παράξενος θα ήταν ο αρχικός τίτλος χωρίς το κόμμα στίξης:"H Kατερίνα Στανίση (σχεδόν) γυμνή από τον Σπύρο Στάβερη".σ.σ. Με όλο το σεβασμό στον Σπύρο Στάβερη.
Συνοψίζουμε: Αφού όλα ξεκίνησαν, με το πόσο αποκρουστική ήταν η διαφήμιση για το τζάμπο με τους χαρακτήρες, το σενάριο, τους διαλόγους - σκυλάδικο και τις σκηνοθετικές παραστάσεις, καταλήγουμε, έπειτα από μπαράζ συνεντεύξεων και σχολιαστικής αθρογραφίας σε όλα τα φρι πρες και τα σάιτ να αναγάγουμε το σποτ σε αντικείμενο πολύπλευρης ανάλυσης και διεξαγωγής νοημάτων και..να κάνουμε πάσχα με τη στανίση! Ημίγυμνη.Άντε και του χρόνου!
Μα πόσο τον αγαπώ το Στάβερη! Δεν είναι η πιο αντιπροσωπευτική του δουλειά αλλά η λεπτότητα που έχουν πάντα οι εικόνες του, με ενθουσιάζει!
εχει κανει εκπληκτικες δουλειες με προσωπα γνωστα κ αγνωστα!Απο απλους περαστικους,πρεζονια,πανκια,ιεροδουλες,τραβεστι κλπ. μεχρι διασημους βλαχολελεδες αλλα κ συμαντικοτατες προσωπικοτητες......Με ενα μαγικο τροπο τους κανει όλους να φαινονται τεραστιες προσωπικοτητες ή απλους καθημερινους ηρωες
Ξαφνικά η Στανίση έγινε "Κατερινάκι" , φωτογραφίζεται ημίγυμνη για την lifo , γεμίζει τα μπουζούκια και γίνεται το "hip" των ημερών και ολα αυτα γιατι τραγουδησε για τη διαφήμιση του Jumbo . To λες κάπως και κατάντια , οχι δικιά της αλλα του Ελληνα .