Αργεντινή: Έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της - «Μου συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο»

Αργεντινή: Έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της - «Μου συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» Facebook Twitter
9

Νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε χθες Τετάρτη από δικαστήριο της Κόρντομπα στην Αργεντινή σε 13 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας επειδή έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της.

Η Μπρέντα Μπαρατίνι, μια αρχιτέκτονας 28 ετών, κρίθηκε ένοχη ομόφωνα από τους ενόρκους, που ακολούθησαν τη σύσταση της εισαγγελίας.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν. Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου», δήλωσε κλαίγοντας η κατηγορούμενη λίγη ώρα πριν της ανακοινωθεί η απόφαση των ενόρκων.

Αργεντινή: Έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της - «Μου συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» Facebook Twitter
Αργεντινή: Έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της - «Μου συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» Facebook Twitter

Στη διάρκεια της δίκης η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της, όχι όμως να τον σκοτώσει, επειδή «της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές του στιγμές στους φίλους του.

Ο δικηγόρος της Ιβάν Σιρόνι δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση: «Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».

Αργεντινή: Έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της - «Μου συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» Facebook Twitter

Το θύμα, ο 42χρονος Σέρτζιο Φ., εξήγησε στη διάρκεια κατάθεσής του ότι η Μπαρατίνι τον παγίδεψε στις 25 Νοεμβρίου 2017. Στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με το κλαδευτήρι. Κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της παρά τη σοβαρή αιμορραγία που είχε, με τη βοήθεια των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές του.

Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του πέους του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτή τιμωρήθηκε για αυτό που έκανε. Αυτός, αν έδειχνε τα βίντεο από προσωπικές στιγμές στους φίλους του χωρίς την συγκατάθεση της γυναίκας, γιατί δεν τιμωρήθηκε;
Συγνώμη του έκοψε το πέος, τον πόνεσε όσο δεν πάει, πόσο ακόμα να τιμωρηθεί; Αντί να τον χωρίσει ή να τον ξεφτυλίσει , έκανε κάτι τόσο ακραίο. Ο άλλος δεν ασέλγησε πάνω της σωματικά, τεράστια διαφορά. Ψυχικά και συναισθηματικά ναι, αλλά όχι και σωματικά . Την πήρε την τιμωρία του, πέρα απο το ρεζιλίκι παγκοσμίως, ένοιωσε πραγματικά πόνο.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι όταν δεν σου συμπεριφέρεται ο/η σύντροφός σου έτσι όπως θες δεν χωρίζεις, δεν καταφεύγεις στις νόμιμες μεθόδους άμυνας αλλά προβαίνεις σε φυσικές επιθέσεις.
Δηλαδη ''γραφων'' λες οτι πχ η αδερφη μου (που μολις διαβασα το σχολιο σου αυτη σκεφτηκα) που ειναι παντρεμενη , αν δεν του φερεται οπως αυτος θελει(οπως λες)τοτε ειναι αναμενομενο οτι αυτος θα βιαιοπραγησει κατα της; Ειναι φυσικο και γνωστο και τοις πασι μαλιστα... Αρα τι μας λες , οτι ειναι οκ και νορμαλ , αναμενομενο γαρ; Μαλιστα αλλοι 51 που σου κανουν ''like'' συμφωνουν. Απορω αν μεγαλωσεις ή αν μεγαλωνες παιδια αν θα τους ελεγες και κατι τετοιο και το ιδιο απορω και με οσους συμφωνουν μαζι σου.
Λέγεται σαρκασμός αυτό, αλλά συνήθως γίνεται κατανοητός όταν διαβάζεις lifo πριν τα μεσάνυχτα..Βέβαια εσύ είσαι νυχτοπούλι, οπότε μπορεί και να μην ισχύει.
Οντως αυτο που λες θα ηταν τραγικο να το εννοεις και επρεπε να υποθεσω οτι ειρωνευεσαι. Μακαρι να ειναι ετσι και να μην το καταλαβα εγω. Δυστυχως ο κοσμος γινεται ολο και πιο...περιεργος και φαινεται να εχει αντικτυπο και σε εμενα. Δυστυχως βλεπω περισσοτερο τραγικες αποψεις ακομα και στην τηλεοραση ή σε αφισες στο δρομο. Μεχρι και οργανωμενες μαζες που υποσχονται ''περισσοτερη ισοτητα - ο,τι κι αν αυτο σημαινει'' πλεον βροντοφωναζουν με περηφανια πολυ ακραιες αποψεις που μονο με το πνευμα της ισοτητας δε συναδουν. Θα ελεγε κανεις οτι ολοι πια απαιτουν να γυριζει ο κοσμος γυρω απο αυτους και η φυση να προσαρμοστει σε εκεινους.Αν οντως ειρωνευεσαι και εννοεις το αντιθετο , τοτε ειναι σωστο αυτο που λες.Με μια τεκιλα θα νιωσω αρκετα καλυτερα. Να εχετε μια ομορφη μερα/βραδια.