ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2019 | 03:26

Προξενιό

Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί καιρό. Έχουμε μια όμορφη σχέση, αγαπιόμαστε και αν όλα βαίνουν καλώς θα μείνουμε μαζί στο μέλλον. Η μητέρα του όμως... Προσπαθεί να τον προξενεψει με την κόρη της φιλενάδας της, η οποία υπήρξε παιδική του φίλη. Έχουν να μιλήσουν χρόνια και δεν τον ενδιαφέρει να επικοινωνήσει ξανά. Έχει φωτογραφίες τους από όταν ήταν μικροί στο σπίτι τους, του αναφέρει πράγματα για εκείνη όπως ότι θα τελειώσει την σχολή της, είναι καλό κορίτσι την ξέρουμε από μικρή, είναι παιδί της φίλης κλπ. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πετύχει. Στο κάτω κάτω δεν ενδιαφέρεται και το έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει εμένα. Έχει δείξει πως με συμπαθεί κιόλας. Μας έχει ενοχλήσει πολύ αυτή η στάση της και δεν παίρνει από λόγια.
8
 
 
 
 
σχόλια
Χαχαχα συγνώμη που γελάω , αλλά αποτι βλέπω η μανούλα σεχει γραμμένη.Δεν σε υπολογίζει καθόλου και του κάνει προξενιό ενώ είναι μαζί σου.Πολυ απλα δεν σε συμπαθεί και δεν σε θεωρεί καλή για τον γιο της .Μη δίνεις σημασία , και την κόρη της φίλης της να έπαιρνε ο γιος της και σε αυτήν τη ζωή κόλαση θα της είχε κάνει ,όπως θα κάνει σε σένα στο μέλλον .Αν πιστεύεις ότι αξίζει το έτερον ήμισυ σου ,πάρε κουράγιο και ξεκινα με πολύ υπομονή μαζί της .
Μην μπαίνεις σε διένεξη με τη μάνα του οποιουδήποτε. Εκείνη έχει χτίσει ένα φρούριο εδώ και δεκαετίες, εσύ είσαι πρόσφατη με μια σφενδόνα απ'έξω, εσύ θα χάσεις τον πόλεμο, δεν σε συμφέρει. Αφού δεν θα κρατάει η μανούλα το πουλάκι του κανακάρη για να του κάνει κούκου με την παιδική φίλη, μην σε απασχολεί ποσώς. Άλλωστε ένας λόγος παραπάνω, τόοοοοσα χρόνια αν ήταν να γίνει κάτι θα είχε γίνει ήδη, δεν περίμενε την μανουλίτσα.
Καλημέρα και καλό χειμώνα Κάραβαν'. Σίγουρα θα σε ξαφνιάσει κάπως αυτό το μήνυμα. Ο λόγος που σου γράφω είναι ότι έχω ένα (προσωπικό) και πολύ σύνθετο πρόβλημα που μοιάζει άλυτο και θα ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη γνώμη από έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο. Μία και έχουμε ανταλλάξει μερικά μηνύματα στο παρελθόν και εκτιμώ την κρίση σου και την οξυδέρκεια σου θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου.Δεν θα ήθελα όμως να δημοσιευτεί - υπάρχει κάποιο e-mail επικοινωνίας;Θα εκτιμήσω όπια απάντηση έστω και αρνητική, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η κολακεία θα σε πάει μακριά :) paliakaravana στο διεθνές Γιαχβέ (αν κολλάς θυμήσου μια κωμωδία με τον Τζιμ Κάρει σε ρόλο Θεού). Περιμένω τον προβληματισμό σου κι εύχομαι τα καλύτερα για σένα!
Εφόσον η παρεμβατική μητερούλα δεν παίρνει από λόγια, δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνεται ο σύντροφός σου. Απλά, θα της κάνει μια τελευταία αυστηρή εξήγηση και κάθε φορά που θα ξεκινά το ψηστήρι η μητέρα, γιατί ορισμένες νομίζουν ότι mommy knows best, να σηκώνεται να φεύγει επιτόπου από τον χώρο χωρίς να της λέει λέξη.