16 στάσεις λεωφορείου στην πρώην Σοβιετική Ένωση

Facebook Twitter
6

Ο φωτογράφος Christopher Herwig, ταξίδεψε στην πρώην Σοβιετική Ένωση από το 2002 έως το 2006, φωτογραφίζοντας διάφορα μέρη και κτίρια. Από αυτά, ξεχώρισαν οι φωτογραφίες των στάσεων της δημόσιας συγκοινωνίας του καθεστώτος, που, όπως λέει και ο ίδιος, "βρίσκονται στα πιο απίθανα μέρη, πολλές φορές καταμεσής μιας ερημιάς, χωρίς ίχνος κατοικημένων κτιρίων γύρω τους".

[via]

Design
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Babel»: Το νέο αριστουργηματικό graphic novel του Soloúp

Προδημοσίευση / «Babel»: Το νέο graphic novel του Soloúp

Μια συναρπαστική εικονογραφημένη ιστορία που συνδέει με χιούμορ και συγκίνηση τις αφηγήσεις του παππού του και της παρέας του με τα βιώματα των ανθρακωρύχων κάθε εθνικότητας, γλώσσας και θρησκείας στις στοές του Βελγίου.
M. HULOT
Η σύγχρονη τέχνη πιάνει στα χέρια της τα κλασικά έπιπλα «Συρίγος»

Design / Η σύγχρονη τέχνη πιάνει στα χέρια της τα κλασικά έπιπλα «Συρίγος»

Είκοσι δύο δημιουργοί από τον χώρο του design και των τεχνών εμπνέονται από οκτώ αρχειακά κομμάτια της διάσημης επιπλοποιίας, αναδιατυπώνοντας την έννοια του κλασικού επίπλου στην εποχή μας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
H παλιά Εθνική Βιβλιοθήκη ανοίγει ξανά τις πύλες της

Αποκλειστικές φωτογραφίες / Η παλιά Εθνική Βιβλιοθήκη ανοίγει ξανά τις πόρτες της

Η LiFO μπήκε στο ιστορικό Βαλλιάνειο Μέγαρο το οποίο, μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης, θα υποδεχθεί ξανά το κοινό στις αρχές του 2026.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

6 σχόλια
γιατι,εδω τα υπεραστικα κτελ δεν εχουν στασεις οπου να ναι?2-3χιλιομετρα εξω απο χωρια(γραμμη ηρακλειο-σητεια,γραμμη παργα-πρεβεζα πχ)..πανω στην εθνικη οδο,ενα τσακ να κανει ενας με το τιμονι του σ'εχει φαει.Υπαρχει σταση κτελ 4χιλ εξω απο το χωριο της μανας μου ακριβως μετα απο στροφη και απλα περιμενεις οσο πιο συριζα με το λοφο που εχει απο πισω για να μην σε παρουν παραμαζωμα.
Από το στυλ τους, κάποιες πρέπει να είναι κάπου Καζακστάν, Τουρκμενιστάν μεριά...Ατελείωτη στέπα. Εκεί πολλοί άνθρωποι ζούσαν ακόμα νομαδικά (και ακόμα ζουν), ενδεχόμενα να ήταν κάποιο σημείο κοντά στις περιοχές που έστηναν...Ποιος ξέρει, πάντως τις βρίσκω πολύ όμορφες!