H αστυνομία ερευνά τραυματισμό από κροτίδα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης: Οπαδός έχασε δύο δάχτυλα

H αστυνομία ερευνά τραυματισμό από κροτίδα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης: Οπαδός έχασε δύο δάχτυλα Facebook Twitter
2

Έναν τραυματισμό από κροτίδα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την περασμένη Κυριακή, ερευνούν αστυνομικοί του τμήματος αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κροτίδα έσκασε στο χέρι ενός οπαδού ο οποίος βρισκόταν στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας. 

Ο 33χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου οι γιατροί επιχείρησαν με επέμβαση επανασυγκόλλησης για να σώσουν τα ακρωτηριασμένα μέλη του χεριού του. Ο άτυχος οπαδός φέρεται τελικά να έχασε δύο δάκτυλα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο πώς η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του. Απαντήσεις στα ερωτήματα της αστυνομικής προανάκρισης, ίσως δώσει η εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το γήπεδο της Τούμπας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
H αστυνομία ερευνά τραυματισμό από κροτίδα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης: Οπαδός έχασε δύο δάχτυλα Πηγή: www.lifo.grΜα αφού δεν έπεσαν κροτίδες ούτε μπούκαραν οπαδοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Απορώ...