Παπαγγελόπουλος: Όλα όσα λέει η Ράικου για παρεμβάσεις στην έρευνα της Novartis είναι ψέματα

Παπαγγελόπουλος: Όλα όσα λέει η Ράικου για παρεμβάσεις στην έρευνα της Novartis είναι ψέματα Facebook Twitter
2

Απάντηση στην τέως επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, έδωσε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το γεγονός ότι στην κατάθεση που έδωσε χθες Δευτέρα ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρου Σοφουλάκη, τον κατηγόρησε για προσπάθεια παρέμβασης στο έργο της της στην έρευνα για την υπόθεση Novartis

Με ανακοίνωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Υπενθυμίζω ότι στην επιστολή παραίτησης της, η κυρία Ράικου δεν ανέφερε το παραμικρό για εμένα.

Απεναντίας μίλησε για τον εντοπισμό 28 εκατομμυρίων ευρώ βρόμικου χρήματος, ενδεχομένως και σε πολιτικούς.

Μετά από 1,5 χρόνο εφηύρε τον «Ρασπούτιν» για αντιπερισπασμό.Αφού πέρασε κι άλλος ένας χρόνος, τόλμησε να αναφέρει το όνομα μου.

Όλα όσα ισχυρίζεται η κα Ράικου για «Ρασπούτιν» είναι ψέματα.Εχω όλα τα στοιχεία για να το αποδείξω. Ηρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες της. Τα υπόλοιπα στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη».

Επισημαίνεται ότι οι ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί, όπως το Σύνταγμα προβλέπει, αμελλητί αποφάσισαν να διαβιβάσουν άμεσα στη Βουλή την κατάθεση της κ. Ράικου, η οποία – όπως είναι γνωστό – ήταν η πρώτη, η οποία περίπου ένα χρόνο πριν είχε μιλήσει για τον αποκαλούμενο «Ρασπούτιν».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Παπαγγελόπουλος: Όλα όσα λέει η Ράικου για παρεμβάσεις στην έρευνα της Novartis είναι ψέματα Πηγή: www.lifo.grΔεν έχει παρά να την βαφτίσει και αυτός "βαρόνη Μυνχάουζεν" ή "θηλυκό Πινόκιο".Να ανέβουμε επίπεδο.