ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2019 | 15:54

Στρατός αποχή και μύθοι

Βγαίνω με έναν τυπα κάποια ραντεβού..Κάποια στιγμή ήρθε το θέμα στρατός τον ρωτησα βασικά άμα εχει παει (γιατί είναι μεγαλύτερος και υπέθεσα πως είχε)..Μου είπε πως οχι και ότι δεν πρόκειται γιατί είναι χάσιμο χρόνου. Του είπα ότι εν μέρει αυτό έχει βάση αλλά από την άλλη καλως ή κακώς είναι μια μοναδική εμπειρία που από τη στιγμή που σχεδόν έχει η πλειοψηφία γιατί να μην την έχει και εκείνος; Λέει Νταξει προτιμώ να πληρώσω ή με κάποιο γνωστό (βύσμα) να το γλιτώσω και να δουλέψω παρά να μπω. Κοινώς δεν το διαπραγματευόταν..Τώρα εμένα θα μου πείτε ποιο είναι το κολλημα μου; Αλλά μου φάνηκε καπως περίεργο.. εσείς πιστευετε ότι σημαίνει κάτι; Δηλαδή αυτή η απόλυτη άρνηση δείχνει κάτι;Βέβαια Νταξει να κλειστεις χοντρικά 1 χρόνο κάπου και να μην δουλευεις μετά τα 25 (που είναι αυτος) είναι μια απώλεια λεφτων και χρόνου..Αλλά δεν ξέρω.. τώρα ακραίο και αβάσιμο ίσως από τη στιγμή που κανένα άλλο δείγμα δεν έχω.. αλλά λένε ότι συνήθως τον αποφεύγουν τον στρατό (γιατί Νταξει ότι όλοι τον βαριούνται το δέχομαι) αυτοί που είναι λίγο gay/bi γιατί νομίζω γίνονται και σωματικές εξετάσεις.. Αυτός βέβαια πάντα είχε σχέσεις με γυναίκες. Και γενικά το παραμικρό δείγμα δεν έχω ούτε από συμπεριφορά ούτε από εμφάνιση Αχ δεν ξέρω ίσως εγώ είμαι τρελή εντελως και μόνη μου κάνω σενάρια και πληγώνομαι στο άκυρο.. Πείτε μου γνώμες όμως..
8
 
 
 
 
σχόλια
Κυκλοφορούσε κάποτε το εξης: Ότι στο στρατό σε βάζουν γυμνό πάνω σε ένα ταψί με αλεύρι και από το αποτύπωμα του πρωκτού σου καταλαβαίνουν αν είσαι gay. Προφανώς σε αυτές τις ιατρικές εξετάσεις αναφέρεσαι.Έχουν καταργηθεί.
Σωστά επειδή όλη η καίλα είναι μην "τον τρώει", άμα τους "τον σφυράει" δεν πιάνεται!!! Α ρε κάτι αντιλήψεις (δεν το λέω για σένα, για την νοοτροπία το λέω)
Κατά τη δική μου γνώμη, άνδρας που δεν εκπληρώνει τη μόνη του μεγάλη υποχρέωση έναντι του κράτους (υπό όρους υποχρεωτικής θητείας) και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι υγείας, δείχνει άτομο που αποφεύγει ευθύνες κι υποχρεώσεις. Θα καταλάβαινα επίσης εάν ο λόγος που δεν πήγε στρατό ήταν επειδή ήδη από τα 18-19 του, λόγω μεγαλοφυίας, προμηνυόταν μια λαμπρή καριέρα μετά από σπουδές, λ.χ. στην επιστήμη ή στις επιχειρήσεις ή μετανάστευση στο εξωτερικό μόνιμα, οπότε δεν ήθελε να χάσει χρόνο κι ενέργεια στο στρατό, ο οποίος θα τον κρατούσε πίσω στις φιλοδοξίες του. Μια άλλη αιτία δεκτή θα ήταν αν βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση εκείνος κι η οικογένειά του, οπότε επωμιζόταν την ευθύνη να φέρνει τα προς το ζην χωρίς δυνατότητα να διακόψει για θητεία. Αλλά από εκεί κι έπειτα, αν δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του, δεν έχει πρόβλημα υγείας ούτε είχε άλλο σοβαρό λόγο να μην εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, τον χαρακτηρίζει αρνητικά. Ναι, ίσως να μην λέει κάτι για το ποιόν του ως σύντροφος στη σχέση ούτε σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα αναλάβει άλλες ευθύνες που μπορεί να του τύχουν στην πορεία, μα αυτή η στάση τύπου "προτιμώ να πληρώσω βύσμα για να αποφύγω την ευθύνη που θα έπρεπε αντρίκεια να έχω αναλάβει," δεν μου αρέσει.
νέα ιατρικά επιτεύγματα, υπάρχουν εξετάσεις που αν ειναι gay το ανιχνέυουν και δεν πας στρατό. Ρεεε συνελθεε τι χαζά λες :D.Υπάρχει κόσμος που δεν θέλει να πάει στρατό είτε γτ βαριέται είναι για ιδεολογικούς λόγους είναι για θρησκευτικούς. Ποιο είναι το πρόβλημα;Εγώ πχ δεν ήθελα να πάρω όπλο για ιδεολογικούς λόγους, και έκανα ανταυτού 15 μήνες κοινωνική υπηρεσία σε μια δημόσια υπηρεσία μακριά απο την πόλη που μένω. Ποιο το πρόβλημα δεν κατάλαβα; Και για να μην πει κανείς καμιά εξυπνάδα για λούφα κτλπ. Αν πήγαινα στρατό θα έκανα 6 μηνάκια θα ήμουν ι3 άοπλος, και με είχαν καλέσει Διαβιβαστή Αυλώνα. Με θείους (πληθυντικός) στρατηγούς θα ήμουν μάλλον σε κανα πεντάγωνο 10 λεπτά απο το σπίτι μου.Οπότε μην διαβάζω βλακείες. Ο κάθε ένας σύμφωνα με τα πιστεύω τα θέλω και τους νόμους της χώρας κάνει τις επιλογές του.
Εγώ παρουσιάστηκα αυλώνα διαβιβάσεις. Μύριζε απίστευτα άσχημα απο τα γύρω χωράφια απο τα λιπάσματα και τις κοπριές. 25 μέρες κάτσαμε εκεί και ρίξαμε και βολές λίγο πιο πάνω σε ένα ύψωμα και στο τέλος παρέλαση. Μετά πήγα για μετεκπαίδευση στο χαιδάρι έφαγε και εκεί ένα μήνα κάνοντας τίποτα,το μόνο μεγάλο μειονέκτημα στο χαιδάρι ήταν τα μαγειρία η χειρότερη μου υπηρεσία στο στρατό ήταν. Έπειτα με στείλανε Χίο στην ταξιαρχία.Εκεί μας πήραν για 3 βδομάδες για καρδάμυλα για σπεν. Ρίξαμε 4 φορές με τα όπλα. 200μ,400μ,νυχτερινή με διόπτρα και άλλη μία στο πύρ και κίνηση με 3 γεμιστές.Εκεί κάναμε και σχοινάκια. Η χειρότερη περίοδος ήταν εκεί μιάς και ήταν ένα καταθλιπτικό μέρος και η μόνη πολύ απαιτητική περίοδος.Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που ανεβήκαμε με κράνος,όπλο,γεμιστήρες πλήρες εξοπλισμό κάτι βουνά εκεί πέρα πάνω στην βόρεια χίο μου είχαν καεί τα πόδια μου ,εκείνη την ημέρα με βάλαν και περίπολο.Μετά επέστρεψα στην μονάδα μου και δεν ξαναέκανα ένοπλη υπηρεσία γιατί κάναμε άλλα πράγματα εκεί πέρα. Μετά επέστρεψα στην μονάδα μου όπου κάθησα ένα δίμηνο εκεί με πήγαινε 2 μέσα 1 έξω. Και τέλος πήρα μια μετάθεση για αθήνα το τελευταίο τρίμηνο 1-1 εδώ. Αν εξαιρέσεις μια εμπλοκή κανένα 10ημερο πέρασα το πιο καλό διάστημα στο στρατό.
Λίγο γκέι; Όπως λέμε ολίγον έγκυος;; Ξέρω γκέι που πήγαν φαντάροι αγαπητή μου. Ξέρω και στρέιτ που δεν πήγαν κι οι λόγοι ήταν καθαρά ψυχολογικοί κι όχι από πεποίθηση επειδή τάχα μου αρνούνται να κρατήσουν όπλο κτλ..