Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν Facebook Twitter
H Mέγκαν Φοξ με τα τρία της αγόρια και τον Μπράιαν Όστον Γκριν
8

Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ δήλωσε πως ενθαρρύνει τον γιο της Νώε να μην απολογείται σε κανέναν καθώς μίλησε για το πώς ο εξάχρονος ντύνεται με φορέματα για να πάει στο σχολείο.

Την Πέμπτη, η 33χρονη ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή The Talk και μίλησε για το 6χρονο αγόρι της, το παιδί που έχει κάνει με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν. Το ζευγάρι έχει επίσης δύο ακόμη γιους, 3 και 5 ετών.

Η Φοξ συζήτησε για το πώς ο Νώε αγαπά την μόδα και συχνά φοράει ό, τι θέλει στο σχολείο, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων, παρά την αρνητική ανάδραση και κριτική από τους συμμαθητές του. «Μερικές φορές, ο ίδιος επιλέγει φορέματα. Και τον στέλνω σε  πραγματικά φιλελεύθερο, hippy σχολείο, αλλά ακόμη και εκεί, συμμαθητές του, λένε πως τα αγόρια δεν φορούν φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φορούν ροζ». «Έτσι τώρα προσπαθώ να τον διδάξω να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην δίνει σημασία  σε όσα λέει κάποιος άλλος», συνέχισε η Φοξ.

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν Facebook Twitter

Η ηθοποιός αφηγείται μια συζήτηση που είχε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα όταν εκείνος φόρεσε ξανά φόρεμα. Η Μέγκαν Φοξ είπε ότι ο γιος της γύρισε σπίτι και πώς ρώτησε πώς πήγε το σχολείο και αν σχολίασαν κάτι οι φίλοι του. «Μου απάντησε πως υπήρχαν ορισμένα αγόρια που γέλασαν, αλλά πως δεν τον νοιάζει».

Εκτός από τη μαμά πάντως, τις ίδιες αντιλήψεις έχει και ο πατέρας του Νώε ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη στήριξη που προσφέρει στις ελεύθερες επιλογές του γιου του. Ο ηθοποιός Μπράιαν Όστιν Γκριν είχε ρωτηθεί αν ενοχλείται από σχόλια για το ντύσιμο του Νώε. «Έχω ακούσει κόσμο να σχολιάζει πως δεν συμφωνεί με το να επιλέγει φορέματα. Και τους απαντάω πως δεν με ενδιαφέρει. Είναι μικρός, και αν θέλει να τα φορά, τότε μπορεί να το κάνει».«Είναι η δική του ζωή και δεν κάνει κακό σε κανέναν. Μπορεί να φοράει ότι θέλει αυτός» είπε.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM