Γιατί δεν χαμογελά ποτέ η Βικτόρια Μπέκαμ; - Σε συνέντευξή της εξήγησε τι έκανε και γιατί πλέον αυτό αλλάζει

Γιατί δεν χαμογελά ποτέ η Βικτόρια Μπέκαμ; - Σε συνέντευξή της εξήγησε τι έκανε και γιατί πλέον αυτό αλλάζει Facebook Twitter
O Ντέιβιντ Μπέκαμ φωτογραφίζεται σχεδόν πάντα χαμογελαστός. Όμως η Βικτόρια σπάνια έως καθόλου. Τι κρύβεται πίσω από την στάση αυτή;
3

H Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε στο βρετανικό περιοδικό Glamour και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιβόητο ζήτημα με το σπάνιο έως ανύπαρκτο χαμόγελό της σε δημόσιες εμφανίσεις.

Στη συνέντευξή της μιλά για την οικογένειά της και το πώς μεγαλώνει τα παιδιά της. «Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ τι λειτουργεί για μένα και τι όχι. Πώς το τι τρως και το πώς γυμνάζεσαι έχει αποτέλεσμα. Και όταν έχεις τέσσερα παιδιά, συνειδητοποιείς ότι παρατηρούν τα πάντα. Για παράδειγμα δεν θα καθίσω ποτέ με τα παιδιά μου και να παραλείψω ένα γεύμα γιατί πρέπει να δουν ότι η μαμά τους τρώει υγιεινά και πρέπει να δείξεις στους μικρούς πώς να είναι υγιείς και ευχαριστημένοι με το ποιοι είναι», λέει η Βικτόρια Μπέκαμ.

«Ως γονείς, έχουμε ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι επικοινωνούμε με τα παιδιά μας, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, τα social media δεν είναι κάτι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε εμείς μεγαλώνοντας», συνεχίζει. «Ο Ντείβιντ και εγώ είμαστε πολύ κοντά στα παιδιά μας και όλα σχετίζονται με την επικοινωνία και την προστασία τους και για να είμαστε σίγουροι ότι είναι ισχυρά, όμορφα και αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα»

Στη συνέχεια η Βικτόρια Μπέκαμ μιλά για τη σχέση της με την κόρη της και αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα bullying. «Είχα δεχθεί πολύ bullying στο σχολείο, διανοητικά και σωματικά, και μπορώ να μιλήσω με την κόρη μου την Χάρπερ για αυτό και πώς τα κορίτσια πρέπει να είναι ευγενικά με τα κορίτσια ... πραγματικά χρησιμοποιώ τις δικές μου εμπειρίες και τις μοιράζομαι μαζί της» λέει και αποκαλύπτει πως ο εκφοβισμός έκανε την ίδια να αισθάνεται «ανασφαλής».


Παρά το bullying, η Βικτόρια λέει ότι μεγαλώνοντας άρχισε πραγματικά να δέχεται τον εαυτό της και πως αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους. «Στο παρελθόν, πιθανόν να κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα γίνεται λιγότερο ... Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου και να το κατέχω. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους να φροντίζουν ό, τι έχουν... θέλω να πω στους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους... Ναι, και αυτοί και εγώ έχουμε ρυτίδες, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μα το έχει πει καθαρά η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της: δεν χαμογελά για να μη σπάει το make up και φαίνονται ρυτίδες. Ο λόγος που τώρα το αλλάζει αυτό είναι γιατί ξεκινάει μία κατάσταση ευ ζην πέρα από τη μόδα και θα αρχίσει να φωτογραφίζεται πιο χαμογελαστή γιατί δεν μπορεί μία αγελαστη να πουλήσει την ευζωία.
Γιατί δεν χαμογελά ποτέ η Βικτόρια Μπέκαμ; Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι σχεδόν πάντα αγέλαστη, αλλά υπάρχει λόγος. Η ίδια, σε συνέντευξή της εξηγεί:«Άμα λευτερωθεί η ΚρήτηΘα λευτερωθεί και μένα η καρδιά μουΆμα λευτερωθεί η Κρήτη, θα γελάσω»