ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2019 | 12:19

Η φίλη μου παντρεύεται

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι περιμένει και τον μπέμπη της και από τότε άλλαξαν όλα. Δεν με ξαναπήρε ποτέ τηλέφωνο, στα μηνύματα απαντάει μετά από 24 ώρες και αν, δεν ρωτάει ποτέ τα νέα μου και γενικά είναι αλλού.Βρε παιδιά, καταλαβαίνω όλες αυτές τις διακυμάνσεις λόγω των ορμονών, το στρες των τόσο γρήγορων αλλαγών και την κούραση που έχει, αλλά δεν αντέχω άλλο! Είναι συνέχεια στεναχωρημένη και δεν την ευχαριστεί τίποτα. Ό,τι και να έχω προσπαθήσει για να της φτιάξω τη διάθεση, παραμένει παγωμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν θέλω να την πρήζω γιατί ξέρω πόσο κουρασμένη είναι. Κι εγώ, όμως, κάνω 2 δουλειές και περιμένω πώς και πώς πότε θα έχω χρόνο για να πάω να την δω, και τελικά αντικρίζω μια άλλη, μια ξένη. Δεν ξέρω αν θέλει "απομακρυνθεί" για να δει ποιοι θα είναι εκει για εκείνη ή αν θέλει απλά να ξεκόψει από μένα, και δεν μου δίνει το χώρο για να συζητήσω μαζί της οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το γάμο ή το μωρό. Θέλω να λύσουμε αυτό το τείχος που υπάρχει μεταξύ μας και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο, να χαζεύουμε με τις ώρες μωρουδιακά και όλα αυτά τα όμορφα. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δώσε λίγο χώρο και χρόνο σε μια νέα μαμά που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της ανάμεσα σε οικογένεια, έμβρυο, φίλους, σπίτι, δουλειά κλπ. Σε μια τόσο σημαντική και μοναδική στιγμή της ζωής της, είναι λογικό να αλλάζουν οι προτεραιότητές της. Μην το παίρνεις προσωπικά.