Ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο Facebook Twitter
2

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου στον 28χρονο οδηγό που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Οι κατηγορίες αφορούν σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, έχει περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το Star, o νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο που έγινε στις 26 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών βρήκαν την μπάρα στο τιμόνι του αυτοκινήτου σπασμένη, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, αρχικά, πάνω στο πεζοδρόμιο. Επιπλέον, ο οδηγός μπήκε στη στροφή με 100 χιλιόμετρα, την ώρα που το όριο ταχύτητας είναι τα 50 χιλιόμετρα.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Επιτέλους. Ελπίζω να το σκεφτούν καλά οι δικαστές κατά την διάρκεια της δίκης ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο και να μην μασήσουν από περί αυτοκτονίας, καλού παιδιού και δεν συμμαζεύεται. Αυτός αν ξαναβγεί στον δρόμο θα ξανασκοτώσει.