Αγρίνιο: Έβαλε βενζίνη και πλήρωσε με 800 κέρματα των 5 λεπτών - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου

Αγρίνιο: Έβαλε βενζίνη και πλήρωσε με 800 κέρματα των 5 λεπτών - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Facebook Twitter
4

Εμβρόντητος έμεινε ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο, όταν πελάτης τού πλήρωσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ που έβαλε καύσιμα στο αυτοκίνητό του με κέρματα των πέντε λεπτών.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, μιλώντας στο OPEN TV, σημείωσε πως χρειάστηκε αρκετή ώρα για να γίνει η καταμέτρηση αλλά πως δεν μπορούσαν να του αρνηθούν. 

«Ήταν αρκετή ώρα που χρειάστηκε για να τα μετρήσουμε. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι ήρθε με 800 κέρματα. Έπρεπε να καθίσει να περιμένει μέχρι να μετρήσουμε τα κέρματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο ίδιος γνωρίζει ότι ο άνθρωπος που έβαλε τα 40 ευρώ με κέρματα είναι έμπορος που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή.

«Τα είχε σε δύο σακουλάκια τα κέρματα», σημείωσε, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που του έχει τύχει τέτοιο περιστατικό στη δουλειά. «Χρήματα είναι και αυτά, δεν μπορούσαμε να τα αρνηθούμε», πρόσθεσε.

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
γιατι για πλάκα? έμπορος ήταν ο άνθρωπος και προφανώς τα μάζευε απο τις πωλήσεις των εμπορευμάτων του. Πού το κακό?? αν υπάρχει πρόβλημα με αυτά τα κέρματα να καταργηθούν αλλιώς μια χαρά λεφτά είναι και κανείς δεν μπορεί να μην τα δεχτεί όπως πολύ σωστά έπραξε και το πρατήριο καυσίμων.
Βασικα ειναι πολυ ευκολο να τα μετρησεις.Χωριζεις τα κερματα στα δυο με το ματι, μετα καθε μερος σε αλλα δυο με το ματι κλπ μεχρι καθε μερος να εχει εναν μικρο αριθμο κερματων περιπου ισο με το ματι.Μετα για καθε μερος που εχει δημιουργηθει, κρατας εναν συγκεκριμενο αριθμο κερματων εαν εχει παραπανω απο μια τιμη ή συμπληρωνεις απο αλλο μερος εαν εχει μικροτερο αριθμο κερματων απο την τιμη αυτη.Μετα κανεις τον πολλαπλασιασμο των μερων επι της τιμης, προσθετεις αυτα που περισσευουνε και βουαλα, εχεις τον αριθμο των κερματων.