ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2019 | 14:19

Νιώθω χαμένη, μπερδεμένη, απελπισμένη, πνιγμένη ΟΛΑ

Πραγματικά όσο περνάνε οι μέρες νιώθω ακόμα πιο πνιγμένη από την προηγούμενη σ'αυτό το σπίτι. Ζω μαζί με τους γονείς μου και τα πράγματα από τότε που ήμουν παιδί ήταν ήδη διαλυμένα, αλλά τελευταία κάθε μέρα είναι ένα μαρτύριο. Είμαι 22 χρονών, θέλω να βρω μία δουλειά αλλά έχω anxiety (και κατάθλιψη) και άμα συνδυάσεις anxiety κι ένα ανθυγιεινό οικογενειακό περιβάλλον με παλαιών αρχών μυαλά τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα και γενικά έχω αποκτήσει ένα φόβο με τους ανθρώπους και δεν είμαι και ο πιο τολμηρός άνθρωπος. Το χειρότερο είναι πως ακόμα κι αν θέλω να ανοίξω την ψυχή μου σ'αυτό το σπίτι, ρίχνουν το φταίξιμο σε μένα (ειδικά ο πατέρας μου, η αιτία όλων!!) επειδή έχω γίνει ένα εσώκλειστο πλάσμα που δεν βλέπει στον ήλιο μοίρα. Ειλικρινά υπάρχουν μέρες που νιώθω καταδικασμένη να ζω έτσι για το υπόλοιπο της ζωής μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις λάβει διάγνωση από ψυχίατρο; Σε παρακολουθεί κάποιος; Ακολουθείς φαρμακευτική αγωγή ή/και ψυχοθεραπεία για το άγχος και την κατάθλιψη; Αν όχι μπορείς να απευθυνθείς δωρεάν στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας της περιοχής σου ή σε δημόσιο νοσοκομείο. Μην αφήνεις έτσι τον εαυτό σου να βασανίζεται. Αναζήτησε βοήθεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ