ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας για τους εφοριακούς αρχίζει η ΑΑΔΕ

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας για τους εφοριακούς αρχίζει η ΑΑΔΕ Facebook Twitter
3

Σε νέα μέτρα για να προστατευτούν οι υπάλληλοί της από τις επιθέσεις που δέχονται κατά τους ελέγχους, προχωρά η Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ξεκινώντας μαθήματα αυτοάμυνας.

Μάλιστα, μετά τις συνεχείς επιθέσεις και τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας εναντίον εφοριακών - ελεγκτών, η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε την έναρξη δωρεάν μαθημάτων αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους της από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει για πέμπτη χρονιά (περίοδος 2019-2020) το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας και καλεί όλους τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό».

Ελλάδα
3

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΥΣΤΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΟΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Ελλάδα / Μυστράς: Τι είχε δηλώσει στους αστυνομικούς η αδελφή του 55χρονου που έκρυβε τη σορό του πατέρα τους

Τα δύο αδέλφια δεν διατηρούσαν καλές σχέσεις - Ο 55χρονος φέρεται να της είχε απαγορέψει την είσοδο στον ξενώνα που διατηρούσε στην περιοχή του Μυστρά, όπου έκρυβε και τη σορό του πατέρα τους, μέσα σε μια κατάψυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Το "δωρεάν για τους υπαλλήλους της" δεν το καταλαβαίνω.Υπήρχε περίπτωση να τους χρεώσει κιόλας ;Πιθανότατα, το ρεπορτάζ εννοεί ότι τα μαθήματα είναι προσφορά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, οπότε ας προσεχθεί η διατύπωση / σύνταξη.