ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2019 | 15:07

Γενεθλια

Νιωθω καπως ευτιχισμενος σημερα εχω γενεθλια και γινομαι 30 ετων δυστυχως και φετος θα ειναι μοναχικα τα γενεθλια μου μεγαλωσε σε ορφανοτροφειο 1 αδερφη εχω και σπουδαζει σε αλλη πολη φιλους δεν εχω αλλους συγγενεις δεν εχω εργαζομαι απο πολυ μικρος και ακομα τα ιδια στην ζωη μου γυρισα απο την δουλεια και γιορταζω τα γενεθλια μονος μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ότι καλύτερο ψυχουλάκοοοοο!!!!Χρόνια σου πολλά!!! Πολύχρονος!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!Υγεία,Αγάπη,Ευτυχία,Όμορφες στιγμές,πολλές Επιτυχίες και Τύχη μπόλικη σε όλους τους τομείς της ζωής σου! (◕ᴗ◕✿)Εγώ θα σου πρότεινα να πας να πάρεις ένα γλυκάκι για πάρτη σου να φας και μετά να πας να πιείς και ένα ποτάκι και να περάσεις όμορφα... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί απο την μια στιγμή στην άλλη,μπορεί να βρεις εκεί που θα πας μια όμορφη παρέα... ;-)Κοίτα να χαρείς,η μέρα και η νύχτα αυτή σου ανήκει! Έχεις τα γενέθλια σου!!!Χρόνια πολλά,Χρόνια καλά,γεμάτα Υγεία και Ομορφιά! :-)
Το "κάπως" ελπίζω να το βαλες για μπούγιο. Γιατί μου ασχημιζει το "ευτυχισμενος".. Χρόνια πολλά, χρονια όμορφα! Ελπίζω από σήμερα κι ολας να αλλάξει η ζωή σου και του χρόνου τέτοια μέρα να .. "νιωθω ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ" Υ.Γ. Πάρε τούρτα, παραγγειλε σουβλάκια, πιες μπυριτσα,βάλε μουσική και να χαίρεσαι τον εαυτό σου για όσα είσαι και όσα έχεις καταφέρει.
...ξέρεις, το μεγαλύτερο στοίχημα στη ζωή είναι να αντέχεις να μείνεις έστω μια ώρα μόνος με τον εαυτό σου. Η βάση για υγιείς συναναστροφές με άλλους ανθρώπους είναι αρχικά η αποδοχή του εαυτού μας από εμάς τους ίδιους. Με τα καλά και τα στραβά του. Όλα αυτά, τα μικρά, τα κρυφά, τα μοναδικά. Να κάνεις μια πρόποση απόψε σε όλα όσων συνθέτουν τον δικό σου χαρακτήρα και εαυτό. Το μόνος δεν είναι κάτι κακό απαραίτητα. Είναι η αρχή. Και η συνέχεια ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι, μα αυτό είναι και το συναρπαστικό! Χρόνια πολλά και καλά!!!
Χρόνια πολλά! Πολύχρονος με υγεία !Το βράδυ που θα σχολιάσω θα βάλω ενα τσιπουράκι να πιω στην υγεία σου γιατί και εγώ σήμερα μόνος θα είμαι στο σπίτι Να χαμογελάς !