ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2019 | 22:29

αποτυχία

απέτυχα στις πανελλήνιες 2η φορά, έγραψα περίπου όσο πέρισυ και οι βάσεις για την σχολή μου ανέβηκαν 500 μόρια και δεν την έπιασα . οι δικοί μου με βρίζουν, λένε τι ωραία να έγραφες και εσύ 18 όπως οι ξαδερφες σου που πέρασαν ψυχολογία. Εγώ ήθελα παραιτρικα αλλά έβλεπα πως δεν .. οπότε φέτος πήγα οικονομικά αλλά δεν έπιασα καμία από τις 2-3 σχολές που ήθελα. Ο κόσμος μου λεει δεν πειραζει αλλα οι συγγενείς κοροϊδεύουν. μακάρι να μπορούσα να φύγω εξωτερικό να μην ξαναδώ κανέναν.
6
 
 
 
 
σχόλια
Στην ελληνική κοινωνία δυστυχώς η επιτυχία είναι συλλογικό φαινόμενο ενώ η αποτυχία ατομική υπόθεση. Έφαγες ένα χαστούκι αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Αν και δεν το καταλαβαίνεις τώρα η αποτυχία θα σε βοηθήσει περισσότερο στην ζωή σου και στο μέλλον σου. Και προς Θεού μην νομίζεις ότι τελειώνει εδώ, θα ακολουθήσουν κατά πασα πιθανότητα και πολλές αποτυχίες ακόμα. Η συμβουλή μου... Κλείσε τα αυτιά στις Κασσάνδρες εκμεταλλεύσου τα χαρτιά που υπάρχουν στο τραπέζι, ψάξε για κάποια σχολή που πιάνεις και πιστεύεις θα σου άρεσε και πάλεψε το. Μην ξεχνάς τώρα επιλέγεις ένα δρόμο αλλά το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ.