ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2019 | 11:12

Τρελα ερωτευμένη

Αν είχατε μια σχέση και ερωτευοσασταν τρελα έναν τύπο με τον οποίο ξέρετε ότι δεν έχετε μέλλον. Απλά θα θέλατε να είναι ο πρώτος σας. Θα πηγαίνατε μαζί του ; Χωρίς ποτε να το μάθει κανείς ;; Ή θα το αφήνατε να γίνει απωθημένο ;
9
 
 
 
 
σχόλια
Λέξη κλειδί " δεν υπάρχει μέλλον'. Προσωπικά όχι δε θα το επέλεγα. Θέλω να έρθει κάτι όμορφο και να μείνει. Τι να κάνεις κάτι αν δεν έχει προοπτική; Ένα κρεβάτι μόνο; Όχι από μένα.
Μισό λεπτό λόγο απροσεξίας δεν έδωσα βάση εξαρχής. Εσύ έχεις σχέση και θέλεις και κάποιον άλλο και σκέφτεσαι να απατήσεις το σύντροφό σου. Είσαι για σφαλιάρες απλά! Πρώτα χωρίζουμε και μετά κάνουμε κάτι άλλο.
Είμαι υπέρμαχος του να μην αφήνω απωθημένα. Ναι, θα πήγαινα με κάποιον που είμαι ερωτευμένη, ανεξαρτήτως κόστους. Αφού όμως χώριζα με τη σχέση μου. Γιατί αν δεν τα παίξεις όλα για όλα παίζεις με ανθρώπους.
Αν καταλαβα καλα εχεις σχεση αλλα θες να το κανεις για πρωτη φορα με κπ αλλον. Βασικα, γτ δε θελεις να το κανεις με τη σχεση σου? Απλα την εχεις για να την εχεις? Εισαι κ πονηρή... πετάς μπαλάκι για απωθημενα για να ακουσεις οτι "οχι ζησ το μη, σου μεινει απωθημενο". Για μενα ξεκαθάρισε μεσα σου γτ δεν θελεις να το κανεις με το αγορι σου κ τι νοιωθεις (αν νοιώθεις) γι αυτον. Αυτα ειναι τα θεματα που πρέπει να λύσεις.
δε θαχε νόημα να χαλάσεις κατι καλο που εχεις για κατι αβέβαιο ................... σκεψουτο αυτο αλλιος να γινοταν με το αμόρε σου αυτο πως θα φενοταν ?? δεστο απ την δικη του πλευρα του άλλου :):):):)