Tweet Tσίπρα για τις εξελίξεις στη Βρετανία: «Θλιβερή μέρα το κλείσιμο του κοινοβουλίου - Επιζήμιο το άτακτο Brexit»

Tweet Tσίπρα για τις εξελίξεις στη Βρετανία: «Θλιβερή μέρα το κλείσιμο του κοινοβουλίου - Επιζήμιο το άτακτο Brexit» Facebook Twitter
2

O Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε μέσω Twitter για όσα συμβαίνουν στη Μεγάλη Βρετανία και εξέφρασε την αντίθεση του σε ένα άτακτο Brexit

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή μέρα για την πρώτη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία»  το κλείσιμο του βρετανικού Κοινοβουλίου από τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο Εργατικό Κόμμα και όσους αντιτάσσονται στο άτακτο Brexit. 

Σε δυο διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει:

«Το κλείσιμο του Βρετανικού Κοινοβουλίου από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον σηματοδοτεί μία θλιβερή μέρα για την πρώτη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία.


Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Εργατικούς και σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιτάσσονται σε αντιδημοκρατικές πρακτικές και σε ένα άτακτο Brexit, που θα είναι επιζήμιο για όλους».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια