ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2019 | 23:37

Ψυχολογικα...

Ειμαι 23 ετων απο Θεσσαλονικη.Σπουδαζω στη πολη μου,αρα δν απεχω κ πολυ απο την οικογενεια μου.Ημουν 16 οταν η μητερα μου δουλευε για σεζον κ αφηνε εμενα και το μωρο (την αδελφη μου) στην γιαγια.Δν ηθελα να μενω σπιτι με τον μπαμπα γτ δουλευε πολυ κ ενιωθα καπως σπιτι χωρις την μαμα...Ειναι γυναικα π ειναι καλη νοικοκυρα κ καλη μανα (λιγο αυστηρη βεβαια).Η κατασταση αυτη συνεχιζεται μεχρι τωρα.Πλεον ειμαι μεγαλη.Αν δν πηγαινε για δουλεια θα ζουσαμε φτωχικα(δν ειμαστε ευκαταστατοι οικονομικα) βρηκα κ γω δουλιτσα.Χωρησαν οι γονεις μου πλεον κ εχουν φυγει κ οι 2 για δουλειες εκτος πολης.Μπορει να ειμαι μεγαλη αλλα μου λειπει η εννοις της οικογενειας...βλεπω παιδια με τους γονεις τους να κανουν βολτες να μιλανε τοσο ευγενικα μεταξυ τους κ μ φαινεται περιεργο καθομαι κ τους κοιταω κ χαιρομαι για το δεσιμο τους.Πηγα προχθες να δω την μητερα μ και θυμηθηκα τι ειναι να τρως μαγειρεμενο φαγητο με αγαπη,μου χτενισε τα μαλλια τις αγαπημενες μου κοτσιδες,ηπια νοστιμο καφε,ενιωσα ομορφα...Θα φυγω Αθηνα για πρακτικη σε μερικους μηνες,θα μαι μονη αλλα θελω μεχρι τοτε να την ζησω ξανα...κ να ζησω ενα απογευμα με την οικογενεια μ μαζι κ οι 4.για 2 ωρες θα αντεξουν...ως μικρη χαρη το θελω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς μη νιώθεις άσχημα ηλικιακά (ειδικά στα 23 που δεν πάει αιώνας που βγήκες από την εφηβεία). Όσο και να είμαστε η οικογένεια είναι μια μεγάλη ανάμνηση που υπήρχε από την αρχή της ζωής μας δίνοντας μας τα πρώτα ερεθίσματα, τις πρώτες στιγμές, τους πρώτους ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή και πολλά ακόμη. Είναι λογικό να σου λείπει ειδικά έχοντας και δυσάρεστα συμβάντα όπως αυτό του χωρισμού. Ο χωρισμός πονάει πάρα πολύ σαν λέξη, σαν σκέψη, αλλά πίστεψε με καμιά φορά φέρνει την λύτρωση και είναι καλύτερα έτσι, παρά μαζί με το μαζί να μην είναι τίποτα άλλο πέρα από τα σώματα. Ας μην αρκεστούμε στο τι μας γεμίζει οπτικά και σκεπτικα αλλα και τι είναι σωστό. Φυσικά κατανοώ ότι εσύ έχεις στο μυαλό σου όμως, το ιδανικό, το μαζί σε σώμα και ψυχή. Δυστυχώς αγάπη μου όλοι οι άνθρωποι δεν συμβιωνουν τελικά, είναι η πλειοψηφία πλέον, θα τα καταφερεις δεν θα το αφήσεις να περάσει και θα αρνηθείς την λέξη που έβαλες για τίτλο. Εύχομαι να βρεις στη δική σου οικογένεια ότι έχασες ή δεν βρήκες στη παιδική σου, γιατί αυτή είναι που θα βιώσεις ακόμα περισσότερα χρόνια. Και να θυμάσαι, οικογένεια δεν είναι μόνο οι γονείς μας, οι συγγενής μας κλπ αλλά και ότι ορίζουμε εμείς έτσι γιατί αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε. Εγώ ορίζω οικογένεια τη φίλη μου ,το γατί μου ,το αγόρι μου (τυχαία παραδείγματα) γιατί αυτό μου δίνουν και με το παραπάνω. Το δεσμό της οικογένειας. Δεν υπάρχει μόνο με την ένωση του κοινού αίματος αλλά και με την συνεισφορά και την ψυχή. Εύχομαι να βρεις πολλά τέτοια.
και να προσθεσω :.... Δεν υπάρχει μόνο με την ένωση του κοινού αίματος αλλά και με την συνεισφορά και την ψυχή που μπορεί να είναι πολύ καλύτερα, με πολύ περισσότερη αγάπη, από την οικογένεια που έχω ως γονείς και όχι μόνο.