ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2019 | 22:01

Μόνος του ο σκύλος για μια μερα

Έχει αφήσει κάνεις το σκύλο του μόνο στο σπίτι για περίπου μιάμιση μέρα; Δυστυχώς έχω εφημερία και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω κανένα να με βοηθήσει γιατί λείπουν όλοι. Μέχρι και σε 2 γείτονες απευθύνθηκα που εμπιστεύομαι, ο ένας λείπει ο άλλος αρνήθηκε. Θα του βάλω φαΐ και νερό φουλ και πάνα για να τα κάνει. Τηλεόραση επίσης για παρέα. Αλλά αγχώνομαι που θα λείπω τόσες ώρες, είναι και μεγάλος σε ηλικία. Τι προτείνετε;
11
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς πολύ απλά να βρεις κάποιον που με κάποια μικρή αμοιβή θα φροντίζει να τον βγάζει 2-3 φορές την μέρα βόλτα. Δεν είναι τόσο τραγικό , όλοι το έχουμε κάνει κατα καιρούς και μπορεί να σου χρειαστεί και πάλι στο μέλλον. Ρώτα τα άτομα που έχουν σκύλο όταν βγαίνετε για περίπατο.
Μιαμιση μερα δεν παθαινει τιποτα,νερο/φαι δωστου μπολικο και κλεισε πορτες σε δωματια που δεν θελεις να μπει.Το πολυ πολυ να μαζεψεις τιποτα κακα/πιπια απο τυχαια σημεια οταν γυρισεις,κατα τ αλλα , καλα θα ειναι.
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ,νερό αρκετό γιατί αυτή την εποχή πίνουν πολύ,φαγητό και είσαι οκ.Τον δικό μου τον έχω αφήσει μέχρι 2 μέρες( αναγκαστικά γιατί δεν γινόταν αλλιώς) και δεν είχε θέμα και είναι και ιδιότροπη ράτσα.Μην αγχώνεσαι.
Αν ο σκύλος ειναι μαθημένος απο πανα τοτε δεν εχεις θεμα. Εγω ειχα αφησει τη γάτα μου μια φορα 4 μερες. Νομιζω ειχε χαρεί κιολας που έλειπα. Το σκύλο μου δεν τον εχω αφησει αλλα ο μονος λογος ειναι επειδη δεν εχει μαθει να τα κανει σε πανα κ θελει οπωσδηποτε βολτα. Δεν θα πάθει κτ το ζωακι, μη φοβάσαι. Μια χαρα θα ειναι. Τα σκυλια δεν εχουν κ αισθηση του χρονου οποτε νο προμπλεμ.