ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2019 | 22:33

Τι το ήθελα;

Το πτυχίο στα 4 χρόνια σε μία τόσο δύσκολη σχολή;Καταπίεση,κούραση,λάθος αποφάσεις στα προσωπικά...για χάρη ενός τίτλου...πλησιάζει το τέλος της σχολής και όλα μου φαίνονται μαύρα...22 χρονών και νιώθω 30.Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.
4
 
 
 
 
σχόλια
1ον, το να πάρει κανείς πτυχίο σε μια πολύ δύσκολη σχολή και μάλιστα στα 4 χρόνια απαιτεί θυσίες και πολλή κούραση. Να είσαι περήφανη που τα κατάφερες. Εσύ το λες καταπίεση, εγώ το λέω πειθαρχία και μπράβο σου που την έδειξες. Πολύ σημαντικό προσόν για εναν άνθρωπο αν θέλει να πετύχει.2ον, μιλάς για λανθασμένες αποφάσεις! Ξέρεις κανέναν άνθρωπο που όλες του οι αποφάσεις να ήταν σωστές; Όλοι κάνουμε λάθη και μαθαίνουμε από αυτά!3ον, τι μας έχει πιάσει, βάζω όπως βλέπεις και εμένα μέσα, και νιώθουμε λες και ο χρόνος μας κυνηγάει και πρέπει να κάνουμε όσο περισσότερα πράγματα προλαβαίνουμε; Και αν στερήθηκες κάποιες εμπειρίες στην προσπάθεια σου να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της σχολής, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να τις ζήσεις. Μόλις 22 χρονών είσαι. Τα πάντα προλαβαίνεις να κάνεις!