Μύκονος: Γνωστός πρώην πυγμάχος υποστηρίζει πως πλήρωσε 920 ευρώ για rib eye μπριζόλα στο Nammos

Μύκονος: Γνωστός πρώην πυγμάχος υποστηρίζει πως πλήρωσε 920 ευρώ για rib eye μπριζόλα στο Nammos Facebook Twitter
2

Στη Μύκονο βρίσκεται για διακοπές, γνωστός Βρετανός πρώην πυγμάχος, οποίος με ανάρτησή του στο instagram υποστηρίζει πως μια μπριζόλα rib eye του στοίχισε 920 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός πρώην αθλητής, Ρίκι Χάτον, φέρεται να γευμάτισε στο Νammos, σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια και beach bar της Μυκόνου, χωρίς όμως να τσεκάρει τις τιμές, όπως λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, αφού απόλαυσε το φαγητό του, όταν ξύπνησε το πρωί και είδε την απόδειξη σοκαρίστηκε, καθώς διαπίστωσε ότι έκανε έναν λογαριασμό της τάξης των 1.927 ευρώ, με την μπριζόλα του να ανέρχεται στα 920 ευρώ. Σημειώνεται πως ο λογαριασμός που δημοσίευσε κάνει λόγο για kobe rib eye, ένα εξαιρετικό ακριβό κρέας. Ωστόσο η φωτογραφία που έβαλε στο Instagram από το γεύμα του στο ίδιο εστιατόριο, τον δείχνει να τρώει μια μπριζόλα που δεν μοιάζει με rib eye στην όψη. Ακόμη και η Daily Mail είναι πάντως επιφυλακτική για τον ισχυρισμό του.

Μύκονος: Γνωστός πρώην πυγμάχος υποστηρίζει πως πλήρωσε 920 ευρώ για rib eye μπριζόλα στο Nammos Facebook Twitter

Oι αναρτήσεις του πάντως, έγιναν viral και οι τιμές της Μυκόνου για ακόμη μια φορά είναι θέμα συζήτησης - ειδικά στα βρετανικά ταμπλόιντ που έσπευσαν να σχολιάσουν τα εξωφρενικά ποσά, όπως είχε γίνει και με τα πανάκριβα καλαμαράκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wow. We’ll start the diet tommorow then shall we? This could be another war. 😕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Hatton MBE (@rickyhitmanhatton) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just woke up this morning in a puddle of fucking tears. That’s what you get for being a fat greedy little shit. 😫#steak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Hatton MBE (@rickyhitmanhatton) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Αναβάλλονται τα εγκαίνια μεγάλης έκθεσης για τη μετανάστευση μετά από καταγγελία για σύμβολο της Χαμάς

Πολιτισμός / Γερμανία: Αναβάλλονται τα εγκαίνια μεγάλης έκθεσης για τη μετανάστευση μετά από καταγγελία για σύμβολο της Χαμάς

Το Μουσείο Φρίντλαντ αναβάλλει τα εγκαίνια της νέας του πτέρυγας, στα οποία θα παρευρισκόταν ο Γερμανός πρόεδρος. Αφορμή στάθηκαν πληροφορίες για σύμβολο που φέρεται να χρησιμοποίησε πρόσωπο που συμμετέχει στην έκθεση.
THE LIFO TEAM
Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς σχεδιάζει την κηδεία της με τρία φέρετρα. Αλλά θέλει να ζήσει μέχρι τα 100.

Πολιτισμός / Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στα 80: «Μόλις πρόσφατα συγχώρεσα τη μητέρα μου»

Με αφορμή τη νέα της παράσταση και τα επερχόμενα 80ά γενέθλιά της, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς παραχωρεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη στους New York Times για την οικογένειά της, τον Ουλάι, τη διασημότητα και τον θάνατο.
THE LIFO TEAM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΘΕΣΗ ΑΓΑΛΜΑ ΙΠΠΕΑ ΑΚΡ. 700 ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΧΑΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Μουσείο Ακρόπολης: Επανεκτίθεται άγαλμα ιππέα στην Αίθουσα Αρχαϊκής Ακρόπολης

Το γλυπτό ήταν για χρόνια τοποθετημένο και εκτεθειμένο σε βάση που είχε κατασκευαστεί κατά το διάστημα 1956–1964, στο πλαίσιο επανεκθετικών εργασιών στο παλαιό Μουσείο Ακρόπολης
THE LIFO TEAM
Ένας καλλιτέχνης αποκεφάλισε το ζευγάρι ενός διάσημου πίνακα. Τώρα τα δύο έργα συναντιούνται στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Δύο ακέφαλοι γαιοκτήμονες και η ιστορία μιας αυτοκρατορίας: Ο Γίνκα Σονιμπάρε συναντά τον Γκέινσμπορο

Η National Gallery παρουσιάζει για πρώτη φορά μαζί το «Mr and Mrs Andrews» του 1750 και την ανατρεπτική γλυπτική εκδοχή του Γίνκα Σονιμπάρε, που εξετάζει τον πλούτο και την αποικιακή ιστορία της Βρετανίας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια