ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2019 | 02:08

Γλώσσα σώματος

Υπάρχουν περιπτώσεις που η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας δίνει λανθασμένα μηνύματα για το τι νιώθει κάποιος για εμας; Τι εννοώ. Ένας άντρας που μου αρέσει δείχνει να του αρέσω κι εγώ. Με κοιτάζει στα μάτια έντονα, με ψάχνει με το βλέμμα του στο χώρο, αγγίζει το μέτωπο ή τα φρύδια του όταν μου μιλάει κ.α. Όμως μου φαίνεται σχετικά ντροπαλός. Σκέφτομαι να τον προσεγγίσω εγώ πρώτη. Να το κάνω ή τα μηνύματα που μου δίνει μπορεί να είναι τυχαία; Σας ευχαριστώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί ειρωνευεστε ρε σεις; Κοπέλα μου και γω το βλέπω να σε γουστάρει έτσι όπως το περιγράφεις...η γλώσσα του στόματος και ακόμα περισσότερο το βλέμμα δεν κάνουν λάθος...κάνε μια κίνηση και πήγαινε το παρακάτω διακρίτικα.
Έτσι όπως το περιγράφεις λογικά ψήνεται.Αλλά να ξες εγώ που υπήρξα παλαιότερα ντροπαλός για ένα διάστημα όταν μου την πέφταν γυναίκες χύμα μπορεί και να ξενέρωνα και από πάνω.Ειλικρινά δε ξέρω τί ζούσα. Ετσι κι αλλιώς γενικά κανείς δε ξέρει τί πραγματικά ζούνε οι ντροπαλοί, αφού οι ίδιοι ούτε καν εκφράζονται και πολλές φορές είναι χαομένοι τόσο που μπορεί να μην ξέρουν καν τί θέλουν.Οπότε κάντο με τακτ όμως για να σε καλυμένη.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ