ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2019 | 02:15

λακιζουν αν δε σε βλεπουν με αντρες

Ξεκινησα να βγαινω με ενα αγορι κι ολα πηγαιναν θαυμασια. Ωσπου πανω στη συζητξση με ρωτησε ποσο καιρο ειμαι μονη. Χωρις να το σκεφτω του ειπα πως ειχα μονο μια σχεση αρκετα παλιοτερα κι απο τοτε ειμαι μονη μου. Τοτε ολα εγιναν αμηχανα μεχρι που με ρωτησε γιατι δεν δεν με προσεγγισε καποιος αλλος αντρας τοσο καιρο. Του ειπα οτι δεν ξερω ισως επειδη δεν εχω μεγαλο κυκλο. Επισης ειμαι εμφανισιμη κοπελα. Εδειξε κατανοηση αλλα εδω και 5 μερες δεν επικοινωμησε και δεν απαντησε σε 2 κλησεις μου. Τελικα ισχυει αυτο που λενε ολοι στις μερες μας? Οτι δηλ μια γυναικα που δεν την βλεπουν οι αλλοι με αλλους αντρες δεν την πλησιαζουν γιατι φαινεται περεργη και φοβονται κ φευγουν. Επισξς οταν δεν εχει μεγαλο κοινωνικο κυκλο το ιδιο. Στην πραξη μαλλον ισχυει, το λεει πολυς κοσμος. Αντρες και γυναικες...κ γι αυτο φοβαμαι. Κοπελα 24.
10
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι φοβάσαι στα 24 δεν καταλαβαίνω γιατί. Το ράφι;; Τι;; Ο καθένας έχει τη ζωή που επιλέγει. Κάποιοι έχουν κάνει πολλές σχέσεις, κάποιοι μία και άλλοι καμία και είναι κοντά στα 40. Προσωπικά θεωρώ ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση με προοπτική δεν θα αναλύει τη ζωή του άλλου από τη στιγμή που ο άλλος δείχνει διαθέσιμος και ειλικρινής για κάτι όμορφο.
Ο άνθρωπος μόνο από τις ερωτήσεις που σου έκανε είναι βλάκας. Βλάκας χωρίς προσωπικότητα (εννοείται).Θες τέτοιον άντρα; Αν τον θες, στον επόμενο μπορείς να πεις ψέματα, ότι πριν πολύ λίγο χώρισες γιατί βαρέθηκες και ότι πριν από αυτόν είχες άλλους 10 και γενικά πολύ σου την πέφτουν και αχ αμάν πια, πως κάνουν έτσι οι λιγουριδες! Ουφ!Αν τον θες τον χαζουλιακα, πες όλες αυτές τις αηδίες. Υγ. Αν (λέμε αν) σε πάρει, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να του πεις ότι βγαίνεις ήδη με άλλον ή πως κατάλαβες ότι δεν είναι ο τύπος σου.
Μου φαίνεται χαζός λόγος η αλλιώς χαζό σενάριο κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που οι άντρες θέλουν τις γυναίκες φωτιά και λαύρα στο σ ξ κτλπ αλλά να μην έχουν πάει με πόλους άντρες. Πιο πιθανό να μην του άρεσε η να μην του έκανε κάτι άλλο. Ίσως να σκέφτεσαι έτσι γιατί εσύ μέσα σου πιστεύεις ότι σου είναι "κακό" να είσαι καιρό μόνη. Όχι δεν είναι κακό. Είναι νορμάλ. Όταν βρεις τον κατάλληλο οκ, γιατί να είσαι με κάποιον απλά για να λε ότι εισαι. Ειναι χαζό.
Μόνο στον δικό μου κύκλο συμβαίνει οι κοπέλες που φαίνεται ότι έχουν πάει με πολλούς να έχουν πολύ μεγάλη πέραση; Μην μου πεις ότι δεν τις θέλουν για κάτι σοβαρό γιατί έχω δει και οικογένειες να κάνουν μια χαρά μαζί τους!Πάντως το με πόσους έχουν πάει πριν από τους ίδιους δεν θα έπρεπε να τους απασχολεί!