ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2019 | 21:23

Ψάχνω την δύναμη να μη γυρίσω πίσω

Αρραβωνιασμένοι, συνέχεια τσακωμοι λόγω της παράλογης ζήλιας του. Παντού βλέπει εχθρούς. Όλα είναι ύποπτα. Τελευταίος καβγάς γτ ήθελα να δω μια φίλη μου για καφέ μεσημέρι , είχα να πάω δυο μήνες, και δεν ήθελα να έρθει μαζί μου. Με κατηγόρησε ότι έχω μυστικά από αυτόν και ο λόγος που δεν τον ήθελα ήταν για να μπορώ να μιλήσω για άντρες. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το πως κατέληξε και το πως τελικά έφυγα από το σπίτι. Ούτε για το πόσα σημάδια έχω πάνω μου. Που κατάντησα να λέω ότι χτύπησα σε ένα ντουλάπι. Δεν έχω επιστρέψει από χτες και φοβάμαι ότι στο τέλος θα υποχωρήσω για άλλη μια φορά. Πως έχω καταντήσει έτσι.
11
 
 
 
 
σχόλια
ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ. Μιλα σε δικους σου ανθρωπους, ζητα καπου να μεινεις προσωρινα και βοηθεια απο καποιον να πατε ΜΑΖΙ οταν θα λειπει να παρεις τα πραγματα σου. ΜΙΛΑ!
Εφυγες,χθες.Ειναι δυνατον?Να σηκωνει ο καθε αρρωστος χερι επανω σε μια γυναικα και εκεινη να γυριζει πισω καθε φορα?Σε παρακαλω πολυ φυγε απο αυτη την αρρωστη σχεση,μια ζωη θα τρως ξυλο.Εγω αναρωτιεμαι πως βρισκεις την δυναμη και γυρνας,γιατι λες οτι θα υποκυψεις για ακομη μια φορα και οχι να αναρωτιεσαι πως θα βρεις την δυναμη να φυγεις.Οχι απλα να φυγεις να πας και στην αστυνομια.
Και αρρωστημένη ζήλεια και βία...Θα σου τα πω ωμά: Αν υποχωρήσεις, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξεις σε φέρετρο. Σε πλάκωσε στο ξύλο, επειδή ήθελες να πας για καφέ.... δηλαδή αν πήγαινες χωρίς να το ξέρει, τι θα γινόταν; Αν βρεις έναν γνωστό σου και πιάσετε συζήτηση τι θα κάνει;Να σου πω εγώ :Πολυτραυματιαςς στο ΚΑΤ ή θα περίμενες στο ψυγείο για ιατροδικαστική εξέταση. Σταμάτα να λες ότι χτύπησες σε ντουλάπα. Πες την αλήθεια στους δικούς σου ανθρώπους για να σε προστατεύσουν και μη γυρίζεις πίσω.
Βρε αγαπη μου. Τι περιμενεις οτι θα αλλαξει? Να σου πω τι. Τα κακα προς το χειροτερο. Αν κρίνω απο τον εαυτο μου κ την προσωπική μου εμπειρια, θεωρω οτι εχεις εγκλωβιστεί σε μια εικονα καλη που ειχε αυτος ο ανθρωπος στην αρχη. Κ σκεφτεσαι οτι εχει κ καλο προσωπο κ αυτο προσπαθεις να ξαναβγαλεις στην επιφάνεια. Αυτο σε κραταει συν το συναισθημα που ανεπτυξες ομως στην αρχη οσο σου φαιροταν καλα. Κ ετσι κανουν αυτοι οι ανθρωποι. Τα δινουν ολα στην αρχη, τους ερωτευεσαι κ μετα βγάζουν τον πραγματικο τους χαρακτηρα. Κ μαλιστα πατάνε σ αυτην την καλη συμπεριφορά που ειχαν στην αρχη, την επικαλούνται κ κατηγορούν εσενα που αλλαξαν. Ενω στην ουσία το μετα είναι το πραγματικο προσωπο. Μπορει να εχω ξεφύγει απ αυτη τη στιγμη, μπορει να κρίνω παραπανω απ οσο πρεπει με γνώμονα τη δικη μου εμπειρια αλλα πραγματικα θεωρω οτι αυτου του τυπου οι ανθρωποι λειτουργούν σε ιδιο μοτίβο. Να υποθέσω οτι η βία ειναι κ λεκτική? Πολυ πιθανο. Λοιπόν, δεν θα αλλαξει ο ανθρωπος αυτος κ συ εχεις μεινει να αγαπας ενα προσωπο που οχι απλα δεν υπαρχει πλεον αλλα δεν υπήρξε ποτε. Επαναλαμβάνω οτι ισως βαζω πολυ το δικο μου προσωπικο στοιχειο στην απαντηση μου αλλα απ την αλλη αυτα που μου λες τα χω ζησει οποτε εχω βαση γι αυτα που σου λεω. Μην περιμενεις να χάσεις καθε συναισθημα κ αξιοπρεπεια για να φυγεις. Θα παρει πολυ καιρο. Φυγε τωρα πριν ερθουν τα χειροτερα. Ακουσε με αληθεια.