ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2019 | 22:57

να δωσω δευτερη ευκαιρια;

Γνωρισα πριν λιγες μερες εναν αντρα... Εγω 31 αυτος 32! Ετυχε να ειμαστε στην ιδια γειτονια οποτε βγηκαμε αρχικα σε μια πλατεια κοντα στα σπιτια μας... Ξαφνικα μου λεει μη μιλας λιγο.. Τον ρωταω γτ και μου απανταει οτι περασε ο αδελφος της πρωην του, που δεν τον συμπαθουσε... Το προσπερναω.. Ελα ομως που αυτο συνεχιστηκε ολο το βραδυ. Τι εννοω;! Μετα απο λιγο σηκωνομαστε να παμε για εναν καφε ειχε δυο καφε ακριβως απεναντι απο την πλατεια.. Μου λεει μην παμε σε αυτο γτ ειναι μεσα καποια παιδια που δεν γουσταρω να με δουν (υστερα μου δικαιολογηθηκε επειδη το εθιξα οτι ειναι καποια παιδια που του καναν μπουλινγκ στο σχολειο επειδη ειχε παραπανω κιλα) ενταξει του λεω θες να παρουμε το αμαξι να παμε σε ενα αλλο καφε σε καμια γειτονικη περιοχη; Συμφωνει και παμε για φαγητο-ποτο σε ενα ωραιο μαγαζι στα βορια προαστια.. Με το που φτανουμε μου λεει... Α, εδω δουλευει αυτος που με κερατωσε η πρωην μου, πριν τρια χρονια.. Ενταξει του λεω δεν μας απασχολει... αυτος κανει τη δουλεια του κ εμεις ηρθαμε να πιουμε το ποτο μας! Οταν μπαινουμε πεφτουμε πανω στον παιδι αυτο, το χαιρεταει και μετα μου λεει ειδες ποσο υπερανω ειμαι; Του εξηγω οτι κακως ασχολειται υστερα απο τοσα χρονια κ οτι αν τοτε επρεπε να ειχε ζητησει εξηγησεις απο καποιον αυτη ηταν η κοπελα που τον κερατωσε. Να μην τα πολυλογω, σε μια στιγμη που εγω πηγα στην τουαλετα πληρωνει κ οταν παμε να φυγουμε μου λεει του αφησα κ 2.50 ευρω μπουρμπουαρ για να του μπω στο ματι.. Δεν ειπα κατι εκεινη τη στιγμη γτ χαλαστηκα παρα πολυ... Υστερα πηγαμε μειναμε λιγο μονοι μας εγιναν καποια πραγματα κ εκει τουλαχιστον υπηρχε πολυ χημεια! Γυρνωντας προς το σπιτι, του λεω να σταματησει σε ενα περιπτερο να παρω κατι να πιω.. Α, μου λεει δεν σταματαω εδω γτ ειναι ενας γνωστος του πατερα μου, που δεν συμπαθω κ θα μου πιασει την κουβεντα... Οποτε παμε σε αλλο περιπτερο! Του λεω καποιος που να σε συμπαθει κ να τον συμπαθεις υπαρχει; Ερχομαστε στο σημερα που καποια στιγμη τον ρωταω για να τον παρω τηλ (μενει με τους γονεις του) μου λεει δεν μπορω να μιλησω τωρα ειμαι με τους γονεις μου.. Ψιλο νευριαζω κ με τα πολλα μου λεει οτι δεν θελει να μιλησει μπροστα στους γονεις του γτ ειναι κατινες!! Θυμωσα πολυ που χαρακτηρισε ετσι τους γονεις του, οτι κ να ειναι θεωρω οτι δεν επιτρεπεται κ πρωτα προσβαλει τον εαυτο του μιλωντας ετσι! Του ειπα να το αφησουμε κ οτι δεν τραβαει αλλα απο εκεινη τη στιγμη μου ζηταει συγγνωμη, μου λεει οτι παρεξηγησα να του δωσω μια ευκαιρια να μου αποδειξει τι ανθρωπος ειναι και χιλια δυο... Σε σημειο που ενιωσα ασχημα αλλα δεν ξερω τι να κανω!
12
 
 
 
 
σχόλια
Εγω θα το ειχα ληξει καπου στο "μη μιλας λιγο"...Ωραιος τροπος για πρωτο ραντεβου, τι να σου πω, τελεια περασατε....Μην το χασεις το κελεπουρι!
2 αλήθειες διέκρινα.. πρώτη ότι εσύ φίλη έχεις απύθμενη υπομονή. Δεύτερη το κακόμοιρο το παλικαρακι έχει ψιλό χάσει τα.μυαλα του.. ίσως φταίει αυτή η πρώην που τον κερατωσε, ίσως το περιβάλλον που μεγάλωσε; Δεν ξέρω αλλά κρίμα.
Στα διόδια "Όχι από αυτό γιατί περνούσα με την πρώην"Αυτός ο άνθρωπος ζει κολλημένος με το παρελθόν και δεν θέλει να ξεκολλήσει πως να φτιάξεις μέλλον μαζί του;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ