ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2019 | 07:44

Φεύγω από το χωριό

Φεύγω από το χωριό και πάω Αθήνα μια εβδομάδα νωρίτερα πριν τελειώσει η άδεια.Και όλα αυτά επειδή βαρέθηκε λέει η γυναίκα.Τι μανία κι αυτή με αυτή την κακάσχημη πόλη που απλά δε ζεις.Δε θα την καταλάβω κι ούτε θα τη συγχωρήσω ποτέ που χαντάκωσε το παιδί μας κι εμένα εκεί κάτω.Και να σας πω την αλήθεια,ούτε ερωτευμένος είμαι πια και ούτε μου λείπει όταν φεύγω για μέρες καθόλου.Υπομονή λίγα χρόνια για να μεγαλώσει το παιδί και να βγω σε πρόωρη σύνταξη και μην τον είδατε.Δε θα κάτσω να ψοφήσω μέσα στα τσιμέντα και τις κατσαρίδες.ΥΠΟΜΟΝΗ!
4
 
 
 
 
σχόλια
Οπως καταλαβαινεις ουτε εγω αγαπω την πολη, ειδικα τις μεγαλοπουλεις. Ωστοσο, φανταζομαι πως το γνωριζες νωριτερα. Αν συνεβει "αναγκαστικα". λογω του παιδιου δηλαδη, ειτε το δεχεσαι και το υπομενεις αθορυβα, ειτε φευγεις για να μην πληρωνει το παιδι στο τελος τα σπασμενα με συνεχης τσακωμους και εντασεις.
φιλαρακι μου εχεις κι εσυ εν μερη δικιο μην ξεχνας οτι εχεις ενα παιδι και παντα πρεπει να σε κοντα του οτι και αν αποφασίσεις στην ζωη σου ....................... μιλα με την γυναίκα σου για οσα νιώθεις κι βρειτε όμορφα κι ωραία μια λύση ................
Όπως τα λες.Υπομονή φίλε.Να μεγαλώσει το παιδί και μετά πάρε πόδι και άσε την κυράτσα να κόβει βολτες με τους χαμουτζήδες στην Αθήνα αφού εκεί της αρέσει.Φρόντισε να πάρεις μαζί σου το παιδί αν γίνεται,γιατί τα λουλούδια δε μεγαλώνουν μέσα στο βούρκο να ξέρεις.Αν δεν τα καταφέρεις και το παιδί δεν έχει ενηλικιωθεί για εμένα αξίζει να δίνεις 500€ για διατροφή παρά να χαραμίσεις τη ζωή σου εκεί χάμω και τα λεφτά σου σε ψυχοφάρμακα και βενζίνες.Θα τα βλέπουν αυτά οι νέοι αναγνώστες και θα γελάνε.Αλλά μια μέρα θα με θυμηθούν και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.