Η Σέριλ Κρόου είδε «πολύ παράξενα» πράγματα όταν συνεργάστηκε με τον Μάικλ Τζάκσον

Η Σέριλ Κρόου είδε «πολύ παράξενα» πράγματα όταν συνεργάστηκε με τον Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter
EPA
2

«Πολύ παράξενα» πράγματα θυμάται ότι είδε η τραγουδίστρια Σέριλ Κρόου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Μάικλ Τζάκσον.


Η 57χρονη τραγουδίστρια, ενώ υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland που κατηγορεί τον Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκων, δηλώνει ότι η συμπεριφορά του βασιλιά της ποπ, της δημιούργησε «πολλές απορίες».

Η Σέριλ Κρόου είδε «πολύ παράξενα» πράγματα όταν συνεργάστηκε με τον Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter


Η Σέριλ Κρόου συνεργάστηκε με τον Τζάκσον κάνοντας φωνητικά στην αρχή της καριέρας της, κατά τη διάρκεια της 18μηνης περιοδείας «Bad», την δεκαετία του '80, λίγο πριν τη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ για το «Dirty Diana».  Σε πρόσφατη της συνέντευξη στην «The Telegraph» η τραγουδίστρια δήλωσε ότι «δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ και δεν θέλω να το δω. Βρέθηκα μπροστά από καταστάσεις που ήταν πραγματικά παράξενες που μου δημιούργησαν πολλές απορίες».

Η τραγουδίστρια, ενώ δεν σχολίασε περισσότερα, παραδέχτηκε επίσης ότι την εποχή που συνεργάστηκε με τον Τζάκσον ένιωθε ενθουσιασμένη καθώς είχε την ευκαιρία να ερμηνεύει στο πλάι του σε τεράστιες συναυλίες ανά τον κόσμο.


«Ήταν μία 'τρελή' εμπειρία καθώς ο μεγαλύτερος σταρ μία γενιάς και εγώ, τραγουδούσαμε ντουέτο το 'I Just Can't Stop Loving You' κάθε βράδυ για 18 μήνες».

 

Με πληροφορίες από nme

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Θα μπορούσατε να είχατε παραθέσει τα λόγια εκατοντάδων ανθρώπων διάσημων και μη που συνεργάστηκαν με τον Michael Jackson, πέρασαν χρόνο μαζί του, στις συναυλίες του, στο σπίτι του, ακόμα και στο υπνοδωμάτιο του που μαρτυρούν το ποιόν του. Που εξηγούν το πόσο καλός άνθρωπος ήταν πάρα την εκκεντρική του συμπεριφορά (δεδομένης της παιδικής του ηλικίας). Άνθρωποι που πέρασαν καιρό μαζί του να αναφέρουν την ευγένεια, την γενναιοδωρία, την αθωότητα και την καλοσύνη του. Εσείς επιλέγετε να αρθρογραφήσετε για μια τύπισσα που "είχε απορίες" απλά και μόνο για να δημιουργήσετε εντυπώσεις και "κλικς" επειδή το Michael Jackson - ανώμαλος πουλάει, σπιλωνοντας έτσι την μνήμη ενός από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έζησαν ποτέ και στην τελική ενός ανθρώπου διπλά αθωωμένου και χωρίς δυνατότητα υπεράσπισης του εαυτού του.
Εμ, μπροστά στην "τρελή εμπειρία", στην προβολή δίπλα "στον μεγαλύτερο σταρ μιας γενιάς", στην άνοδο της καριέρας, τι βαρύτητα μπορούν να έχουν τα "πολύ παράξενα πράγματα" και οι "απορίες"; Οταν ήμουνα μικρός, οι γονείς μου μου μάθαιναν ότι "όταν τρώμε δεν μιλάμε". Στοιχειώδεις καλοί τρόποι. Το ίδιο ισχύει και μεταφορικά, στην περίπτωση της "μεγάλης μάσας" και της "καλής κονόμας"...