ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 16:18

μετανιωσα

καλησπέρα σε ολουςπρο 2 μηνων πηγα ένα ταξιδι στην ιταλια με το αγορι μου Εκανα απίστευτα πραγματα στην διαρκεια του ταξιδιούΓκρινιαζα συνεχεια , του εκανα παρατηρήσεις πως οδηγας ετσι , του μιλουσα ασχημα ,εμπαινα μεσα σε μαγαζια με ρουχα και καθομουν πολύ ωρα για να τον εκνευρισω ,εστελνα μην σε μια φιλη για να δειξω ότι τον αγνωω, τωρα γιατι τα εκανα όλα αυτά , δεν ηθελα να παω μαζι του ταξιδι αλλα ειχε κλεισει τα εισητηρια και το ξενοδοχειο πριν 2 μηνεσ Αυτοσ στην διαρκεια του ταξιδιού δεν αντεδρασε ασχημα μονο με ρωτουσε τι του εκανα και αντιδραω ετσι , γιατι το κανω αυτόΤον στεναχωρησα τον πικρανα ενώ είναι πολύ καλο παιδι το μετανιωσα , παντα μου συμπεριφεροταν τελειατου ζητησα συγνωμη 5 μερεσ μετα την επιστροφή εχουμε να επικοινωνήσουμε από τοτε σχεδόν 2 μηνεσ Υπαρχει κατι να κανω για να επανορθωσω ;Είναι χρυσο παιδι και εγω του φερθηκα πολύ ασχημα Η αληθεια είναι δεν θελω να είμαι μαζι του , η καλυτερα δεν ξερω αν θελω
11
 
 
 
 
σχόλια
Καλύτερα να μην είχες πάει.Σίγουρα θα έβρισκε παρέα να πάει,ή στην χειρότερη περίπτωση ,απλά θα τ'άκύρωνε .Πάει αυτό.Τώρα στο κομμάτι του... δεν τον θέλω αλλά είναι καλό παιδί...λοιπόν απο κάτι τύπισσες σαν και σένα καταστρέφονται τα ''καλά παιδιά' και μετά την πληρώνου οι επόμενες ''καλές κοπέλες'' γιατί το καλό παιδί γίνεται μαλάκας και μέτά παραπονιούνται και αυτές με την σειρά του και πάει λέγοντας...να τον αφήσεις στην ησυχία του.αρκετή ζημιά του έκανες ήδη...κοίταξε στο μέλλον να βελτιωθείς,είναι κρίμα να κάνεις σχέσεις απλά για να περνάς καλά και να μην υπάρχει συναίσθημα.
Τώρα εσύ ή τρολ είσαι, ή απλώς ανώριμη, αχάριστη και κακομαθημένη.Αν λες αλήθεια, αρκετά έκανες, κάτσε στα αυγά σου.Άσε τον άνθρωπο να πάρει το δρόμο του και βρες κι εσύ τον δικό σου, να κοιτάξεις λίγο την αυτοβελτίωσή σου.
Να μιλάτε όμορφα στον κόσμο και δη σε αυτούς που σας δίνουν ομορφιά στην καθημερινότητα. Οι άνθρωποι φεύγουν, κανείς δεν θα αντέξει άσχημες συμπεριφορές επ' αόριστον.Άσε τον άνθρωπο να βρει κάποια που θα είναι σίγουρη πως θέλει να είναι μαζί του.