ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2019 | 23:28

Πως να βρω αγορι ενω ειμαι γκει και με περνανε για στρειτ

Ειμαι 23χρονος φοιτητης απο επαρχια και σπουδαζω Αθηνα σε ΑΕΙ, λογω του οτι ειμαι γκει και μεγαλωσ σε κλειστη κοινωνια δεν ειχα φιλους ουσιαστικα ποτε διαβαζα για να φυγω απο εκει και να κανω εναν νεο κυκλο συναναστροφων με ποιο ανοιχτομυαλα ατομα τουλαχιστον ετσι περιμενα. Δυστυχως λογω του οτι εργαζομαι δεν εχω την πολυτελεια να αφιερωσω τον χρονο που θα επρεπε καιστα προσωπικα μου, αλλα εχω πληγωθει αρκετα και απο φιλιες που ειχα γιατι ζηλευαν που μπορουσα να εχω προτασεις για δουλεια και καλους βαθμους στη σχολη μου ενω τα αλλα παιδια ηταν με εμφαση στη προσωπικη τους ζωη και επειδη ειχαν μανια με το βαθμο που επαιρνα με χτυπαγαν στο οτι ειμαι απο επαρχια και μπραβο που καταφερα να γραψω πανω απο αυτα ειρωνικα παντα. Ξεκοψα τελειως και συνειδητοποιω οτι μπαινω 5ο ετος και τελειωνω αλλα δεν εχω ουτε ενα φιλο αγορι μονο κοριτσια, και δεν ειμαι απο τα ατομα που κανουν μπαμ οτι ειναι γκει ακομα και οι φιλες μου για στρειτ με περναγανε. Μου ναι πολυ δυσκολο να ανταποκριθω η να κανω εγω το πρωτο βημα για σχεση πχ μεσα στα λεωφορεια, στη σχολη, στο μετρο, στα σουπε μαρκετ ακομα και στο γυμναστηριο εχει συμβει να μεκοιταζουν αγορια η να μου μιλησουν να με ρωτησουν κατι πχ πως να παω σε αυτο το μαγαζι αλλα δεν σημαινει οτι απαραιτητα με φλερταρουν. Πως μπορω να κανω νεους φιλους και να βρω ενα αγορι για σχεση? Βλεπω τα αλλα παιδια που ειναι με τις παρεες τους και πανε διακοπες η εστω για καφε και εγω δεν εχω κανενα φιλο κολλητο και λογω των οικονομικων προβληματων μου πρπεπει να εργαζομαι γιατι τα εξοδα μου πρεπει να τα καλυπτω και με δουλεια να παρω το πτυχιο και να φτιαξει η ζωη μου πιστευα αλλα απο προσψπικη ζωη ειμαι μια καταστροφη. Πως θα γνωρισω αλλα ατομα σαν εμενα που να ειμαστε σε αυτη την κατηγορια πως να το θεσω οχι οι ομοφυλοφιλοι με τα τακουνια και της γοβες οπως βγαινουν στα Pride αλλα ατομα οπως πχ ο Φαλελακης πως να το πω να ναι πιο πολυ σοβαροι ανθρωποι που ενω μπορει να ειναι γκει ειναι αξιοπρεπεις και οχι η εικονα των καναλιων που σε δειχνε πριν δεκα χρονια οτι οποιος ειναι γκει ειναι με τακουνι, φορεμα και μεικαπ. (δεν λεω ρατστικα οποιος ανθρωπος νιωθει ετσι δεν θα του πω εγω τι να κανει ειτε ααγορι γυναικα αλλα εμενα δεν με εκφραζει αυτο)Πως θα βρω φιλους, γκει φιλους ή και gay friendly ατομα? Πως μορω να βρω αγορι οταν δεν μπορω να καταλαβω αν ο αλλος ειναι και αυτος γκει (μου χει συμβει να με κοιταζει επιμονα αγορι σε μαγαζι, να με χαιδεψει στον ωμο και να τον δω μετα απο λιγο να φιλα την κοπελα του), εχω δει οτι μια απλη ερωτηση μπορει να ναι καλη να ανοιξεις κουβεντα για γνωριμια η φλερτ αλλα εγω δεν ξερω αν οσα αγορια το κανουν ειναι φιλικα η ερωτικα? Θα πρεπει να παω δηαλδη σε γκει μπαρ στο γκαζι για να βρω σχεση δεν ξερω τι να κανω?
8
 
 
 
 
σχόλια
Περνάω ακριβώς το ίδιο . Θα ήθελα να κάνουμε παρέα . Πιστεύω έχουμε να δώσουμε πολλά ο ένας στον άλλον μιας και διανύουμε την ίδια φάση . Αν θες στείλε μου μήνυμα
Εγω δεν πιστεύω ότι είσαι ομοφοβικός, απλά εξέφρασες με λάθος τρόπο το σκεπτικό σου.Αυτο που νομίζω θες να πεις, είναι ότι αισθάνεσαι πιο άνετα ή πιο ασφαλής να συνάψεις φιλικές ή ερωτικές σχέσεις με ομοφυλόφιλα ατομα, τα οποία τα οποία δεν φαίνονται θυληπρεπή και έχουν ενα πιο ας πουμε straight profile. Προς το παρον θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή όσον αφορά το θέμα του περιορισμένου χρόνου, γιατί κακά τα ψέματα, προτεραιότητα έχει να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με δουλειά και σχολή και να πάρεις το πτυχίο σου. Απο κει και πέρα ολα θα μπουνε σε μια σειρά σιγά σιγά.Όσο για αυτό που ρωτάς, πως μπορείς να καταλάβεις αν είναι κάποιος γκέι ή οχι, δεν υπάρχει απάντηση. Καλό είναι να μην βάζεις ταμπέλες στους ανθρωπους. Όπως και στην ζωή δεν είναι ολα μόνο άσπρο ή μαύρο , έτσι κι εδω. Το να σε κοιταζει κάποιος ή να σε φλερτάρει διακριτικά κ μετά να φιλάει την κοπέλα του αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην του άρεσες και να ήθελε να σε γνωρίσει. Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις με τον καιρό και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την σεξουαλική ταυτότητα του άλλου, παρά μόνο αν υπάρχει υποψία φλερτ ή οχι.
Ευχαριστω για το σχολιο! ειναι κοντα πανω κατω με την ολη μου κατασταση απλα μεχρι να ξεκαθαρισω καποια πραγματα στη ζωη μου οπως να αποφοιτησω, να βρω μια σταθερη δουλεια να ειμαι πιο αυτονομος και ηρεμος γιατι λογω του προγραμματοσ μου δουλεια, σχολη, αποστασεις, αλλα προβληματα σε οικογενειακο και διαπροσωπικο επιπεδο οπως φιλιες μου βγανει βαρυ να βρω λιγο χρονο να ηρεμησω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
"Δεν το λες ρατσιστικά" αλλά οι θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι δεν είναι τόσο "σοβαροί" και "αξιοπρεπείς" όσο εσύ.Ξεπέρασε την εσωτερικευμένη ομοφοβία σου και θα δεις ότι θα βελτιωθούν και οι ικανότητες σου για γνωριμίες.
Ευχαριστω για τη συμβουλη! Εχω προσπαθησει και με ψυχολογους, βρισκομαι βεβαια σε πολυ καλυτερο σταδιο αλλα και παλι νιωθω οτι κατι λειπει το οποιο δεν μπορω να το καταφερω μονος ουτε ειδε ιδιατερη εξελιξη στις συναντησεις μου με την ψυχολογο μου. Απο ενα σημειο και μετα εκμεταλλευονται την αναγκη μου να μιλησω σε καποιον που δεν μπορω και δεν μου δινουν απαντησεις η συμβουλες αμεσα με δικαιολογιες στην επομενη συναντηση θα το συζητησουμε αυτο επικαλουμενη παντα καποιο κουιζ η θεωρια για να τρεναρουν τις συμβουλες. Δεν εχω απαιτηση να μου βρουν λυση και απαντηση με τη μια συναντηση αν ειναι δυνατον ανθρωποι ειναι αλλα οχι να τρεναρουμε συμβουλες σε θεματα που με απασχολουν με σκοπο το κερδος. Για αυτο το λογο εγγραψα εδω και το συγκεκριμενο σχολιο μου εδωσε μια ανασα. Ευχαριστω desiderius82 !!!