Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα οι Τούρκοι

Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα οι Τούρκοι Facebook Twitter
4

Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα τουρκικά ταξιδιωτικά πρακτορεία, έχοντας γεμίσει με αφίσες και φυλλάδια τους δρόμους των πόλεων στα τουρκικά παράλια. Για να απολαύσει κανείς ένα εντυπωσιακό έθιμο με θύματα στο παρελθόν και πολλές επικρίσεις για τη συνέχιση του, οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ για  διανυκτέρευση, γεύμα και μία θέση με θέα στον ρουκετοπόλεμο.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την ευρύτερη περιφέρεια της Σμύρνης. Από την Τουρκία έχουμε 40.000 επισκέψεις τον χρόνο και ήδη τις ημέρες του Πάσχα έχουμε κρατήσεις για πάνω από 800 άτομα αναφέρει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, Πέτρος Φεγγουδάκης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
> Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα οι ΤούρκοιΓια όσους παρασύρθηκαν απ’ τον παραπλανητικό τίτλο και δεν κατάλαβαν: τον ρουκετοπόλεμο τον πουλάμε ε̲μ̲ε̲ί̲ς̲ και οι Τούρκοι τον α̲γ̲ο̲ρ̲ά̲ζ̲ο̲υ̲ν̲, δηλαδή διαφημίζουμε το έθιμο του Βροντάδου, κωμόπολης της Χίου, για να προσελκύσουμε Τούρκους τουρίστες για το Πάσχα.