Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα οι Τούρκοι

Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα οι Τούρκοι Facebook Twitter
4

Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα τουρκικά ταξιδιωτικά πρακτορεία, έχοντας γεμίσει με αφίσες και φυλλάδια τους δρόμους των πόλεων στα τουρκικά παράλια. Για να απολαύσει κανείς ένα εντυπωσιακό έθιμο με θύματα στο παρελθόν και πολλές επικρίσεις για τη συνέχιση του, οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ για  διανυκτέρευση, γεύμα και μία θέση με θέα στον ρουκετοπόλεμο.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την ευρύτερη περιφέρεια της Σμύρνης. Από την Τουρκία έχουμε 40.000 επισκέψεις τον χρόνο και ήδη τις ημέρες του Πάσχα έχουμε κρατήσεις για πάνω από 800 άτομα αναφέρει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, Πέτρος Φεγγουδάκης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
> Βροντάδο και ρουκετοπόλεμο πουλάνε για το Πάσχα οι ΤούρκοιΓια όσους παρασύρθηκαν απ’ τον παραπλανητικό τίτλο και δεν κατάλαβαν: τον ρουκετοπόλεμο τον πουλάμε ε̲μ̲ε̲ί̲ς̲ και οι Τούρκοι τον α̲γ̲ο̲ρ̲ά̲ζ̲ο̲υ̲ν̲, δηλαδή διαφημίζουμε το έθιμο του Βροντάδου, κωμόπολης της Χίου, για να προσελκύσουμε Τούρκους τουρίστες για το Πάσχα.