ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2019 | 16:27

Ελεος

Ο πατέρας μου είναι πολύ αυστηρός,παλιάς σχολής,δεν ανοίγεται,δεν μπορείς να του πεις το πρόβλημα σου.Η μητέρα μου είναι λίγο καλύτερα.Θα έλεγα ότι τα μυαλά του πατέρα μου έχουν κολλήσει στο 1900(το γνωρίζει και ο ίδιος αυτό) και της μητέρας μου στο 1950.Με λίγα λόγια κανένας δεν βρίσκεται στη σημερινή πραγματικότητα και αδυνατούν να με κατανοήσουν.Η μητέρα μου όμως πιστεύει ότι είναι πολύ προχω(ασχολιαστο) και ότι αφού είναι τόσο ανοιχτή με εμάς εμείς θα είμαστε φιλαράκια μαζί της και θα της τα λέμε όλα.Είχα κρατήσει ένα μυστικό από τους γονείς μου και τους το είπα.Ο πατέρας μου δεν αντέδρασε ιδιαίτερα γιατι νιώθει ότι τώρα τελευταία του πάω πολύ κόντρα οπότε είπε ας το καταπιω και αυτό.Η μητέρα μου όμως ήταν του στυλ "Καλά να μην το πεις στον πατέρα σου,αλλά σε εμενα γιατί όχι;".Έχει την εντύπωση ότι είμαστε φιλαράκια και με έχει ξεγελάσει να κάνω overshare κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να με βρίσει μετά.Αλλα αυτό το μόνιμο εγώ είμαι ο καλύτερος γονιός, καταλαβαίνω τη νεολαία και κουραφεξαλα πρέπει να σταματήσει!
3
 
 
 
 
σχόλια
Πες τα βρε παιδί Τους γονείς τους θέλουμε να σκάνε τα λεφτά, να μας ταΐζουν το φαί που θέλουμε και να έχουν τις ιδανικές θερμοκρασίες στο σπίτι για όσο καιρό αποφασίσουμε να μένουμε εκεί Α και να μας πάρουν αυτοκίνητο και να το γεμίζουν βενζίνη Τι σήκω να πας να δουλέψεις; πρίτς!