People: «Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο»

People: «Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο» Facebook Twitter
20

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου ψηφίστηκε ως «η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο» από το περιοδικό People, παίρνοντας τα σκήπτρα από την Τζούλια Ρόμπερτς, την Τζένιφερ Λόπες και την Μπιγιονσέ.

Η 40χρονη ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν και μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 7 και 8 ετών, ασχολείται τις ημέρες αυτές με την προώθηση της ταινίας Iron Man 3.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δεν είμαι πλέον 20 ετών» δήλωσε στο περιοδικό People. «Το να είμαι μητέρα και να ζω μια τόσο ικανοποιητική εμπειρία με κάνει να αποδέχομαι την ιδέα ότι γερνάω, και αυτό είναι ένα καθημερινό δώρο».

 



Η ηθοποιός διαβεβαιώνει ότι αισθάνεται πως έχει καλύτερες αναλογίες σήμερα απ' ό,τι όταν ήταν 20 ετών. «Αίφνης, νιώθω καλύτερα με μαγιό από ό,τι προτού αποκτήσω παιδιά. Νομίζω όμως ότι το πιο όμορφο πράγμα όταν γερνάμε είναι να δεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι».

 



 

20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
Περίεργο γιατί έχει ψηφιστεί και ως η πλέον ενοχλητική.Τι τίτλο έχει δηλαδή τώρα; Μις "Ξινή αλλά Ωραία";Αυτές οι λίστες του People...smhΤο Iron Man 3 πρέπει να χρειάζεται πολύ διαφήμιση.