Ντόναλντ Τραμπ: Η ρητορική μου ενώνει τους ανθρώπους

Ντόναλντ Τραμπ: Η ρητορική μου ενώνει τους ανθρώπους Facebook Twitter
1

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τις επικρίσεις σε βάρος του πως τροφοδοτεί τον διχασμό, σημειώνοντας πως η ρητορική του «ενώνει τους ανθρώπους».

«Νομίζω ότι η ρητορική μου ενώνει τους ανθρώπους. Η χώρα μας τα πηγαίνει απίστευτα καλά. Η Κίνα δεν τα πηγαίνει καλά εάν ρίξετε μια ματιά στην κατάσταση με το εμπόριο» υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι προσπαθεί να αποφύγει την πολιτικοποίηση των τραγωδιών.

Όπως ανέφερε, πιστεύει ότι υπάρχει «πολιτική βούληση» για την ενίσχυση των ελέγχων για το παρελθόν των υποψήφιων αγοραστών όπλων, επιμένοντας ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τα ψυχικά νοσήματα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε επίσης πως δεν θεωρεί ότι υπάρχει συναίνεση για τον περιορισμό διαφόρων τύπων όπλων.

«Ανησυχώ για την άνοδο οποιουδήποτε είδους μίσους, δεν μου αρέσει» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από πιέσεις δημοσιογράφων έξω από τον Λευκό Οίκο, επαναλαμβάνοντας την αντίθεσή του στην παράτυπη μετανάστευση.

Να σημειωθεί πως ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε σήμερα από την Ουάσιγκτον με προορισμό το Ντέιτον του Οχάιο και το Ελ Πάσο του Τέξας, τις δύο πόλεις όπου εκτυλίχθηκαν οι αιματηρές ένοπλες επιθέσεις με τους 31 νεκρούς το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια