ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2019 | 20:44

Πάει το αυτοκίνητο..

Χτύπησα καταλάθος το αυτοκίνητο και του έκανα μια μικρή ζημιά στην πίσω πόρτα. Όσα χρόνια οδηγώ δεν έχω προκαλέσει κανένα πρόβλημα και ατύχημα και όλοι λένε πόσο καλή οδηγός είμαι και το νιώθω και η ίδια. Αλλά τις τελευταίες μέρες που οδηγώ είμαι τόσο προβληματισμένη και χαμένη στις σκέψεις μου γιατί περνάω μια άσχημη φάση ψυχολογικά και οδηγώ λίγο μαλακισμένα. Το κατανοώ ότι είναι επικίνδυνο και για εμένα και για τους γύρω μου και νιώθω μεγάλη απογοήτευση από τον εαυτό μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να είναι τόσο μπλοκαρισμένο το μυαλό μου από τις σκέψεις και τα προβλήματα που να μη μπορώ να ελέγξω την οδήγησή μου. Δε μιλάω βέβαια για ακραίες περιπτώσεις, δεν έχει συμβεί τίποτα απλά είμαι αφηρημένη και στεναχωρημένη και νιώθω ότι γίνεται άθελα μου. Προφανώς και το χρησιμοποιώ ελάχιστα τελευταία μόνο για τα αναγκαία καθώς είμαι μόνη μου σπίτι αυτή την περίοδο αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο είναι ένα σημάδι ότι χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια. Σας παρακαλώ αν έχετε διάθεση να χλευάσετε ή να κακολογήσετε καλύτερα να μην απαντήσετε στα σχόλια αλλά θα ήθελα πολύ να ξέρω αν κάποιος έχει περάσει κάτι παρόμοιο και πως το αντιμετώπισε..
4
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι προκάλεσες, μια μικροζημιά στο αυτοκίνητο αυτό δεν σε κάνει αυτόματα κακή οδηγό. Αυτό που ενδεχομένως να σε κάνει κακή ή ακόμα κι επικίνδυνη οδηγό είναι η παραδοχή, ότι λόγω των σκέψεων που σου προκαλεί η άσχημη ψυχολογική σου κατάσταση δεν μπορείς να ελέγξεις την οδήγηση σου. Όσα προβλήματα κι αν έχουμε όταν πιάνουμε τιμόνι ενεργούμε ως υπεύθυνοι ενήλικες χωρίς ψιλά γράμματα. Αν προκαλέσεις κάποιο ατύχημα ή ακόμα και δυστύχημα (πράγμα το οποίο και απεύχομαι) εσύ θα κατηγορηθείς και θα έχεις τύψεις για αυτό, όχι η ψυχολογία σου. Για αυτό αν κρίνεις ότι για τον οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι σε θέση να οδηγήσεις υπεύθυνα χρησιμοποίησε ταξί ή τα ΜΜΜ για το δικό σου καλό όπως και των υπολοίπων.